Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on Microsoftin uusi Surface Pro

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin seuraava Surface Pro -laite, on paljastunut uusissa vuotokuvissa. Kuvat julkaisi VentureBeat-sivustolla tuttu mobiilialan vuotaja Evan Blass.

Microsoft järjestää 23. toukokuuta Shanghaissa tilaisuuden, jossa sen odotetaan julkistavan tämän ja mahdollisesti muita laitteita. Surface Pro 4:n seuraajasta on puhuttu Surface Pro 5 -nimellä, mutta lopulta laite on saamassa nimekseen ytimekkäästi Surface Pro, kertoo Blass.

Uusi Surface Pro on vain pieni päivitys Surface Pro 4:stä ja design säilyy pitkälti ennallaan. Sisuksissa Intelin suorittimen on odotettu päivittyvän uuden sukupolven Kaby Lake -arkkitehtuuriin. Surface Pen -kynä ja -näppäimistö ovat tulossa saataville neljänä värivaihtoehtona.

Uutta Surface Bookia ei Blassin mukaan julkisteta vielä ensi viikolla uuden Pron rinnalla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Onko yhtään usb-c porttia?

  • SANDY

   Ei, Microsoftin mukaan tarvetta ei ole kun valtaosa oheis roinasta käyttää usb-A liitintä joka kuvassakin näkyy

   • Matti#2

    Yksi usb-c ois kiva. Yleensä käytän läppäriä vähintään viisi vuotta ellei mene rikki. Esim. omassa kännykässä tuli mukana vain usb-c – usb-c johto.

   • SANDY

    USB-C puuttuminen pitää ainakin minut loitolla tuosta, esim asus on tehnyt mielestäni hyvän ratkaisun tuoda thunderbolt 3 USB-C liittimen omaan tablettihybridiinsä ja sitä olisin toivonut myös Microsoftilta.

    Katotaan mitä Huawei tuo ensiviikolla uusien matebookien muodossa

Tuoreimmat jutut