Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalainen tee-se-itse -konsoli kerää rahoitusta – ”Kuka tahansa voi oppia koodausta Pokitton avulla”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pokitto ja idean isä Jonne Valola.

Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta rahoitusta keräävä suomalainen pelikonsoli Pokitto esitellään tänä viikonloppuna Maker Faire Bay Area -tapahtumassa. Kickstarterissa pieni pelikone on jo saavuttanut tavoitteensa kaksinkertaisesti, ja tilausaikaa on jäljellä vielä yhdeksän päivää.

Pokitto ja legendaarinen Game Boy.

”Pokitto on Suomessa kehitetty laite, jonka tarkoituksena on opettaa koodausta ja älykkäiden automaatiolaitteiden elektroniikkaa peliohjelmoinnin kautta. Idean isän, lahtelaisen Jonne Valolan, mukaan kuka tahansa voi oppia koodausta Pokitton avulla”, kertoo Pokitto tiedotteessaan. 

Kickstarterin kautta Pokitton voi tilata vielä 49 dollarin hintaan, johon lisätään viiden dollarin toimituskulut Suomeen. Yhteensä Pokitto maksaa Kickstarterin kautta vielä toistaiseksi 54 dollaria eli 48,50 euroa. Laitteiden toimitetaan tilaajille näillä näkymin elokussa. Myöhemmin Pokitton voi tilata yhtiön verkkosivujen kautta ja mahdollisesti eri jakelijoilta.

Pokitton ohjaimena voi käyttää esimerkiksi legoja.

Pokitto toimitetaan ostajille joko valmiiksi kasattuna tai rakennussarjana. Sen kokoamiseen ei tarvita erityisiä työkaluja, joten kokoaminen ei luultavasti ole kovinkaan haastavaa.

Pokitton ohjelmoiminen onnistuu internet-selaimen kautta. Laite täytyy yhdistää tietokoneeseen tai tablettiin, minkä jälkeen selaimella voi tehdä ohjelmia ja laittaa ne Pokittoon.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen,.

  • Hannes

   No sinä nyt usko mihinkään

   • Hendriks

    Kommentoi uutista, älä minua, kiitos!.

Tuoreimmat jutut