Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung suunnittelee Tizen-puhelinten tuomista myyntiin kaikkialla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tizen laajentuu pikku hiljaa uusille markkinoille myös älypuhelimissa.

Tizen laajentuu pikku hiljaa uusille markkinoille myös älypuhelimissa.

Samsung on Tizen Developer Conference -tapahtumassa kertonut tulevista suunnitelmistaan kehittämänsä käyttöjärjestelmän varalle.

Samsung suunnittelee yhä Tizen-puhelinten tuomista myyntiin maailmanlaajuisesti. Toistaiseksi Tizenin myynti on keskittynyt Aasiaan ja Afrikkaan, jossa puhelinten myynti laajenee huomattavasti tämän vuoden aikana.

Kehittyneillä markkinoilla kuten Euroopassa tai Yhdysvalloissa Tizen-puhelimia ei odoteta vielä tänä vuonna nähtävän. Älypuhelinten ohella Samsung käyttää Tizeniä kuitenkin laajasti myös muissa laitteissaan kuten Gear-rannelaitteissa sekä esimerkiksi televisioissaan.

Intiassa Tizen-puhelimet tulivat myyntiin vuonna 2015. Viime vuonna myynti kasvoi 30 prosentilla ja tämän vuoden alkupuolella 100 prosentilla.

Älypuhelimissa Tizenin ongelma on luonnollisesti sovellusten puute, mihin Samsungkaan ei ole keksinyt mitään erityistä ratkaisua. Tizen-konferenssissa Samsung esitteli Tizenistä uuden 4.0-version.

Viime viikolla Samsung julkisti viimeisimmän Tizen-puhelimensa Samsung Z4:n.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut