Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows Mixed Reality sai tuen erilaisille ohjaimille – virtuaalilaitteita kuluttajille tänä vuonna?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Acerin Mixed Reality -setti lasien ja ohjaimien kanssa maksaa 399 dollaria kehittäjille.

Microsoft kertoi tänään tilaisuudessaan, että sen Windows Mixed Reality saa tuen liiketunnistimille. Aiemmin Microsoft on esitellyt virtuaalialustaansa Xboxin ohjaimia hyödyntäen, mutta pian Mixed Reality -laitteita voi ohjata myös muilla tavoilla.

Liiketunnistimien avulla virtuaalilasit, tai toisin sanoen Mixed Reality -lasit, tarkkailevat käyttäjän liikkeitä ja ympäristöä. Virtuaalimaailmassa käyttäjä voi navigoida erilaisten ohjaimien avulla. Microsoft kertoi myös, ettei käyttäjän tarvitse sijoittaa erikseen tunnistimia esimerkiksi huoneen seiniin niin kuin HTC Viven kanssa, vaan pelkät laseissa olevat tunnistimet riittävät.

Useat valmistajat aikovat tuoda omia Mixed Reality -laseja saataville. Näihin valmistajiin kuuluvat esimerkiksi HP, Lenovo, Acer, Asus ja Dell. Yhdysvalloissa ja Kanadassa kehittäjät voivat jo nyt tilata Acerin tai HP:n virtuaalilasit, jotka toimitetaan perille myöhemmin kesällä. Kuluttajille myytävät laitteet saapunevat kauppoihin mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    E3 messuilla lisää uutisia mixed realityyn liittyen.

Tuoreimmat jutut