Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Asmo-laturi aloittaa tuotesarjan – legendaarinen suomalaismuotoilija designin takana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Asmon uusi Mr Charger -laturi.

Asmon uusi Mr. Charger -laturi.

Oulussa päämajaa pitävä ja 7 henkilöä työllistävä suomalaisyritys ASMO, joka on tähän asti tunnettu paloturvallisesta laturistaan, esittelee tänään uuden tuotteensa Mr. Chargerin ja aloittaa sillä suomalaisten muotoilijoiden mobiilituotteiden sarjan. Mr. Chargerin on suunnitellut legendaarinen suomalaismuotoilija Eero Aarnio.

Uusi laturi tulee ennakkomyyntiin reilun kuukauden ajaksi Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta osoitteessa www.igg.me/at/mrcharger. Laturin ennakkotilaushinta on 34 dollaria ja aivan nopeimmille 100 ensimmäiselle tilaajalle 29 dollaria. Laturin hinnan päälle tulevat 5 dollarin toimituskulut Suomeen. Toimitusten luvataan tapahtuvan marraskuuhun mennessä tai muuten saa rahat takaisin. Valmistus on näillä näkymin tarkoitus aloittaa jo kesän aikana. Indiegogo-tilaajat saavat myös laturilleen elinikäisen takuun.

“Haluamme tuoda designin jokaisen käyttämiin mobiililaitteisiin, jotka on tunnettuja insinöörimäisestä muotoilusta. Haluamme tuoda iloa ja eloa niihin sekä viedä suomalaista designiä maailmalle”, perustaja Asmo Saloranta kertoo.

Uutta laturia kuvaillaan parhaaksi mahdolliseksi laturiksi, joka on laadukas, kestävä, tehokas, kestää ikää (eli tekniikka ei vanhene pian) ja ennen kaikkea kaunis. Kyse on USB-C-laturista, joka pystyy 3 ampeerin virtaan, 5 voltin jännitteeseen ja näin 15 watin tehoon. Laturi käy kaikkiin laitteisiin. Aluksi tarjolle tulevat US- ja EU-pistokkeet ja värivaihtoehtoja on kolme kappaletta – vihreä, musta sekä valkoinen.

“Halusimme parhaan muotoilun yhdeltä parhaista, ja me pyysimme Eero Aarniota!” Asmon toimitusjohtajana nykyisin toimiva Jollan perustajiin lukeutuva ja myös sen toimitusjohtajana aiemmin toiminut Marc Dillon sanoo.

Eero Aarnio ja Asmo Saloranta.

Eero Aarnio ja Asmo Saloranta.

Legendaarinen muotoilija Eero Aarnio innostui projektista, koska kukaan ei ollut aiemmin tehnyt design-laturia. Aarnio antoi idean muhia rauhassa muutaman kuukauden ja sitten hän sai idean Mr. Chargerista.

“Aarnion työt ovat leikkimielisiä, hauskoja ja omalaatuisia, ihan niinkuin minäkin. Tämän vuoksi halusin Aarnion suunnittelevan meille laturin. Hänen työnsä eivät varmasti jätä ketään kylmäksi eikä Aarnio ole kauheasti välittänyt uransa aikana muiden kritiikistä. Olemme täydellinen parivaljakko”, Saloranta sanoo ja jatkaa: “Olen aina pitänyt Aarnion tyylistä ja halunnut itselleni pop-kulttuurin ikoniksi muodostuneen pallotuolin. Nyt sain jotain vieläkin huimempaa, oman laturin Aarnion suunnittelemana. Tämä on minulle todella kunnia ja etuoikeus!”

Asmolle uusi tuote on ensiaskel uuteen suuntaan, jossa korostuu suomalainen muotoilu ja sen vieminen maailmalle osana mobiilituotteita.

”Rupeamme tasaisin väliajoin julkaisemaan tunnettujen suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemia mobiilituotteita. Nyt viedään skandinaavinen design maailmalle sen iänikuisen insinööriosaamisen lisäksi”, toteaa Asmo Saloranta Mobiili.fille.

Mr Chargerin eri versioita.

Mr. Chargerin eri versioita.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Virtaa perseestä. Ei sovi homofoobikoille.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   👍😆

 2. eeva

  Mistä näitä saa? Laittakaa nyt hyvät ihmiset linkki paikkaan mistä saa tilata.

  • Erno Konttinen

   Kyllähän siellä jutussa on linkki, mistä voi tilata.

   Tässä kuitenkin vielä linkki, jonka kautta laturin voi ennakkotilata: http://www.igg.me/at/mrcharger

 3. Mikko

  Miksi paloturvallisen laturin valmistaja alkaa tehdä turvattomia latureita?

  ”eivät varmasti jätä ketään kylmäksi”

 4. Hendriks

  Aivan liian iso, ei sovi ihan joka reikään!.

 5. skeptikko

  ”Legendaarinen muotoilija Eero Aarnio innostui projektista, koska kukaan ei ollut aiemmin tehnyt design-laturia”

  Maailman ensimmäinen designlaturi? Miksi pitää turvatua valheelliseen markkinointiin?
  http://www.yankodesign.com/2011/07/29/turn-tap-for-usb-power/

  Nimikin on varastettu.
  http://www.mrcharger.com/

  • Matti#2

   Mikä ylipäätään erottaa desing-laturin ja ei-desing-laturin. Jokuhan ne on kaikki muotoillut, onko ainoa ero siis, että muotoilijan pitää olla nimekäs?

   • jake123

    …mainostaja erottaa…

 6. Kairaaja

  Joka paikkaa sitä homostelua nykyää tungetaa..

  • Missä ilmoita asiaton-näppäin?.

   Asiaton viesti, ylläpito huom!.

   • Kairaaja

    Mitä asiatonta tossa oli?

    • Ylläpito?.?ASIATON-VIESTI!.

     Sitä kannattaa miettiä ihan itse!.

     • matti#2

      Älä Hendriks jaksa !.!.?.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Mistä päättelit, että tuo pistoke esittäisi urospuolista lajiedustajaansa? Homous on vain sinun päässäsi syntyvä mielikuva. Sigmund Freudilla saattaisi olla asiasta mielipide… 🤔

   • matti#2

    Myönnetään :D

   • Hendriks

    Kertoo paljon viestin kirjoittajasta tuollainen suvaitsemattomuus!.

    • Autistinen böndekoulun oppilas

     Hendriks, paraskin puhuja suvaitsemuudesta.

 7. juujika

  Tilaa laturi jo tänään, toimitus aika 5 vuotta.

Tuoreimmat jutut