Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulossa puhelin kahdella käyttöjärjestelmällä – sekä Android että Windows

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Coshipin aiempi Moly X1 -puhelin.

Coshipin aiempi Moly X1 -puhelin.

Kiinalainen Coship kehittää älypuhelinta, jossa on sekä Android- että Windows 10 -käyttöjärjestelmät, kertoo muun muassa MSPoweruser.

Coship on aiemmin tullut tunnetuksi lähinnä muutamista Windows-puhelimistaan. Yritys on myös toiminut valmistajana muille merkeille ja tunnetaan myös Moly-brändistään.

Coshipin tulevassa puhelimessa käytettävän järjestelmän voisi valita laitetta käynnistettäessä joko Androidista tai Windows 10 Mobilesta. Tarkkaa tietoa puhelimen julkistus- tai myyntiintuloajankohdasta ei vielä ole.

Vuonna 2014 Coship toi markkinoille puhelimen, jossa oli tarjolla käyttöjärjestelminä sekä Android että erikseen Linux. Tuolloin käyttöjärjestelmien välillä vaihtaminen kävi helposti kuvakkeesta.

Windowsin yhdistäminen Android-puhelimeen mahdollistaa Coshipille erottumisen joukosta, joskin menestys on silti suuri kysymysmerkki. Uusia Windows-puhelimia nähdään enää markkinoilla harvoja, joten nähtäväksi jää kiinnostaako Coshipin kahden käyttöjärjestelmänkään ratkaisu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Terbyte

  Miksi Windows ollenkaan? Mitä etuja sillä muka on Androidiin nähden? Paljon enemmän toivoisi uusia haastajia mobiilikäyttiskentälle.

  Sailfish OS on kuulopuheiden mukaan tulossa Sony Xperia laitteisiin ja siinähän on aina ollut Android-yhteensopivuustila!

 2. Juha

  Kun haluaisi pelata, voisi käynnistää Androidilla.
  Kun haluaa lagitonta toimintaa ja tietoturvaa, voisi käynnistää Windowsiin.

  Vaikuttaisi siis hyvältä.

  • Etkö tiennyt

   Tietoturvaa Windowsissa? Koodihan on Windowsissa (ja Androidissa) suljettu ja täten et voi tietää mitä laitteessa tapahtuu kun sitä ajetaan.

   Miten tuo fakta muka saa mitään vaikuttamaan hyvältä? Suunta on kohti avoimia ja vapaita ohjelmistoja; koitapa soluttaa esim. Firefoxiin (avoin ohjelma) haitallista koodia ja se paljastuu minuutissa. Firefox on yksi maailman suosituimpia ohjelmia.

Tuoreimmat jutut