Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pankki ennustaa Applelta outoa ratkaisua uuden huippu-iPhonen kuulokkeiden kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

J.P. Morganin analyytikot ovat julkaisseet uusimman raporttinsa, joka sekoittaa jälleen iPhone-huhusoppaa. Raportista kertoo 9to5Mac. Erityisesti ennustus tulevan iPhone-huippumallin mukana tulevista kuulokkeista kuulostaa erikoiselta.

Pääosin J.P. Morgan on samoilla linjoilla yleisestä näkemyksestä tulevista iPhone-uutuuksista: tulossa on nykymallien maltillisesti uudistuvien suorien seuraajien iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan lisäksi uusi huippu-iPhone, jossa on OLED-näyttö, lasia ja ruostumatonta terästä yhdistävä rakenne, kaksoiskamera ja molemmissa kameroissa optinen kuvanvakain, uusia 3D-tunnistusantureita, parannettu vedenkestävyys sekä suuremman kapasiteetin akku.

Uuden huippu-iPhonen näytön J.P. Morgan ennustaa raportissa kuitenkin yltävän pidemmille sivureunoille asti ja jättävän enemmän tilaa lyhyemmille ylä- ja alareunoille. Muiden iPhone-paljastusten perusteella näyttöä kiertäisi kuitenkin jatkossa yhtä leveä reunus sen jokaisella sivulla.

J.P. Morganilla odotetaan myös Applen sisällyttävän täysin langattomat, erikseen nyt 179 euroa maksavat AirPods-kuulokkeet osaksi uuden huippu-iPhonen myyntipakkausta. Tämä kuulostaa perin epätodennäköiseltä, sillä syytä liittää mukaan huomattavasti kalliimmat kuulokkeet jo muutenkin kalliimmaksi valmistusarvoltaan tulevan puhelimen mukaan on vaikea käsittää.

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

J.P. Morganin arvion mukaan uusi huippu-iPhone tulee 75-80 dollaria kalliimmaksi valmistaa Applelle kuin nykymallit. Uuden iPhone 8:n, iPhone X:n, iPhone Editionin tai mitä tahansa uusi huippumalli saakaan nimeksi rinnalla iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat uudistumassa lähinnä tehokkaammalla järjestelmäpiirillä sekä näillä näkymin myös lasisen taustan alumiinirunkoon yhdistävällä, muodoltaan kuitenkin samana pysyvällä rakenteella. Lasisen taustan myötä langattoman latauksen tuominen myös uusiin iPhone 7s -puhelimiin muuttuu helpommaksi.

Applen odotetaan julkistavan uudet iPhonet tavanomaiseen tapaan syyskuun tienoilla, mutta uusi huippu-iPhone ehtii myyntiin raportoidusti vasta kuukautta paria tavallista myöhemmin. J.P. Morganin analyytikot ovat aiemmin povanneet Applen aikovan ennakkoesitellä uutta iPhonea jo 5. kesäkuuta WWDC-kehittäjäkonferenssissaan, mutta myös tämä kuulostaa yhtä erikoiselta sekä epätodennäköiseltä kuin AirPods-kuulokkeiden liittäminen mukaan puhelimen myyntipakkaukseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mooses80

  Ei millään jaksais oottaa.. one+5 tai uus iphone8/x
  Esimmäiset suomeen saadaa kuitenki vasta ens vuonna ??
  Ehkäpä ostan jotain tähän odottelun ajaks..

  • Kairaaja

   Vieläkö näitä luureja jaksaa innolla odotta? Mitää uutta ei ole tiedossa…

   • Matti#2

    Samaa mieltä. Toivottavasti MS lunastaa lupauksensa.

   • Marko

    Laita nyt ihmeessä linkkiä tuohon väitteeseen kun noin on, niin myyn Applen osakkeeni samantien pois, etten menetä miljoonia kun osake laskee niin paljon, kun ei mitään oo kerta tulossa.

    • Matti#2

     Mihin väitteeseeb?

     • Marko

      Että mitään uutta ei ole tiedossa. Eihän tuo kommentti sulle ollut vaan kairaajalle kuten näkyy 😃

     • Matti#2

      Kuten näkyy? Sehän oli minun kommentin perässä, ei ihan selkein mahdollinen tämä kommentointi. Kyllähän se uusi iphone varmasti kaupaksi menee, mutta mitään uutta alalla ei ole pitkään aikaan nähty. Isompi näyttö ja nopeampi prosessori eivät ole niitä MULLISTAVIA uutuuksia.

      Jos tietäisi mitä se mullistava olisi, niin sehän olisi jo keksitty ja myynnissä.

     • Marko

      Onhan tuo aikas selkee kenenkä kommenttiin tuossa vastattiin, koska se alkaa kairaajan alta ja tämä alkaa sinun alta :)

      Mistä tiedät että sieltä ei olisi muuta tulossa? Aikas harva sitä vielä tietää ja olen varma että et ole yksi heistä, kuten en minäkään, mutta sen verran luottavainen olen että pidän osakkeeni vielä.

     • kk

      Matti#2, vieläkö vaadit kännyköiltä jotain mullistuksia? Ne ovat tuotteena jo sen verran kypsiä, ettei niiltä mitään mullistuksia kannata odottaa. Ei tietokoneissakaan ole tullut mullistuksia vuosikymmeniin, mutta tuskin kitiset jokaisesta uudesta tuotteesta kuinka taaskaan ei tullut mullistuksia. Ei ole tarkoituskaan, että asiat mullistuisi muutaman kerran vuodessa.

    • Kairaaja

     Kerro ihmeessä mitä on uutta on tulossa? Osakkeista en puhunut mitää.

     • kk

      Kerro ihmeessä mitä uutta odotat?

     • Matti#2

      Kukapa ei mullistuksia haluaisi? Valmistajat varmasti yrittävät niitä keksiä. Kuten totesin, jos osaisin sanoa mitä kaipaan, niin sehän olisi jo keksitty. Pointtini on, että nykypuhelimet ovat tosiaan kypsiä, kuten totesit. Ja näin ollen ei oikein jaksa kiinnostua uusista puhelimista, kun kaksi vuotta vanhalla pärkää oikein mainiosti.

     • Matti#2

      *pärjää*

Tuoreimmat jutut