Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näillä sovelluksilla jääkiekon MM-kisat haltuun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jääkiekon MM-kisat keräävät paljon kiinnostusta Suomessa. Vaikka tänä vuonna joukkue ei olekaan yhtä nimekäs kuin viime vuonna, Suomella on aina hyvät mahdollisuudet päästä taistelemaan mitaleista mitalipeleissä. Tässä artikkelissa emme kuitenkaan lähde ruotimaan Suomen joukkuetta tai kisoja, vaan esittelemme sovelluksia, joilla seuraat jääkiekon MM-kisoja jatkuvasti.

2017 IIHF

2017 IIHF on kisojen virallinen mobiilisovellus, joka tarjoaa varsin laajat tiedot MM-kisoista. Sovelluksen kautta käyttäjä löytää tietenkin otteluajankohdat, tulokset ja monet muut tilastot otteluista ja koko turnauksesta. Joukkueista on tarjolla yksityiskohtaiset tiedot kokoonpanoista, ottelussa pelaavista ketjuista ja kuvat pelipaidoista.

Sovellus lähettää muun muassa ilmoituksen ottelun alkamisesta ja maaleista, mikäli käyttäjä näin haluaa.

2017 IIHF on saatavilla ilmaiseksi Googlen, Applen ja Microsoftin sovelluskaupoista eri käyttöjärjestelmille.

2017 IIHF -sovelluksen lisäksi LiveTulokset on mainio sovellus tulosten seuraamiseen. Sen kautta näkee nopeasti pelattavat ottelut ja niiden ajankohdat, maalintekijät ja muut pistemiehet sekä tilastoja otteluista. Sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle sovelluskaupoista.

Kisoja voi katsoa MTV:n tai C Moren kautta

Suomessa kisat televisioi MTV. Suomen ottelut näkyvät ilmaiseksi MTV:ltä ja muut ottelut näkyvät maksullisilta kanavilta tai C Morelta. Mobiilisti kisoja voi seurata MTV Katsomo -sovelluksen kautta, josta näkee MTV3-kanavan ilmaiseksi. Sovellus vaatii kuitenkin rekisteröitymisen, jotta voi katsella ilmaiskanavia.

MTV Katsomo ladattavissa Androidille, iOS:lle ja Windowsille.

Ottelut näkee myös C More -palvelun kautta, mikäli on tilannut C More Totalin. Sen kautta näkee kaikki ottelut niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Ottelua voi katsoa myös isommalta ruudulta esimerkiksi Chromecastia hyödyntäen.

C More on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

IIHF tarjoaa materiaalia myös YouTubessa

IIHF on aktiivinen myös YouTubessa. Se suoratoistaa kaikki ottelut YouTuben kautta – ottelut eivät kuitenkaan näy Suomessa geoblokkauksen takia. Mikäli asut maassa, jossa jääkiekko on pieni laji, näkyvät ottelut luultavasti YouTuben kautta.

Suomalaisille IIHF tarjoaa kuitenkin YouTuben kautta muun muassa eri otteluiden huippuhetket. Tällä hetkellä YouTube-kanavalla on esimerkiksi esittelyjä eri joukkueista, kuten Suomesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. JiiPee83

  Onneksi on mm f-securen freedome jolla saa typerät yoituben geoblockkaukset kierrettyä :) sopivasti tuli 2viikon kokeilujakso mukana.

 2. Hendriks

  Niin marginaalilaji, että ei jaksa kiinnostaa!. Huoh,. 🙄😓

  • Kairaaja

   Joo marginaali laji, mutta kyllä tota seurais jos mm kisoissa pelaisi oikeesti kaikki parhaat. Kuka jaksaa kattoa näit kisoja johon roudataa c-luokan pelaajia.

   • Hendriks

    Aivan!. Škoda cup!. 👎

 3. Juha

  Pariisissa nuo kisat ei näy minkään vertaa. Olin oikeastaan hämmästynyt kun siellä liikuin, ettei mitään noteerausta näkynyt missään. Suomessa vähän tuo arviokyky asian suhteen hämärtyy?

Tuoreimmat jutut