Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin suurempi huippupuhelin jäi julkistamatta – yhä tulossa?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomin Mi 6, varustettuna 5,15 tuuman näytöllä.

Xiaomin Mi 6, varustettuna 5,15 tuuman näytöllä.

Xiaomi julkisti parisen viikkoa uuden Mi 6 -huippupuhelimensa. Pitkään ennen julkistusta oli huhuttu ja odotettu Mi 6:n rinnalla myös suurikokoisemman Mi 6 Plussan julkistusta, joka kuitenkin jäi tapahtumatta.

Kun Mi 6:ssa on on 5,15 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, Mi 6 Plussan näytön kooksi on mainittu 5,7 tuumaa ja tarkkuudeksi 2560×1440 pikseliä. Lisäksi puhelimessa olisi ollut suuremman kapasiteetin akku. Muuten suuremman mallin ominaisuudet olisivat olleet pitkälti samat kuin pienemmässä Mi 6:ssa.

Toistaiseksi on epäselvää, aikooko Xiaomi julkistaa Mi 6 Plussaa lainkaan vai onko mallin tulo täysin peruttu. IHS:n analyytikon Pan Jiutangin mukaan Mi 6 Plus olisi tulossa vielä myöhemmin. Viivästymisen syy olisi Samsungin Galaxy S8 -älypuhelinten odotettua parempi menestys, joka on kiristänyt Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirien saatavuutta muille valmistajille edelleen. Mi 6 Plussaan oli tulossa pienemmän Mi 6:n tavoin juuri tämä Qualcommin huippupiiri.

Toisaalta on puhuttu myös Mi 6 Plussan perutun kokonaan ja Xiaomilta olevan tulossa suurempaan kokoluokkaan uutuutena vasta vuoden kolmannella neljänneksellä Mi Note 3.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi