Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suunto julkisti uusia Special Edition -versioita urheilukelloistaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suunnon uudet versiot kelloistaan.

Suunnon uudet versiot kelloistaan.

Suomalainen Suunto laajentaa Spartan-kellojensa valikoimaa uusilla Special Edition -versioilla. Uusia erikoisversioita tulee saataville niin Spartan Ultrasta kuin myös Spartan Sport Wrist HR:stä.

Special Edition -mallistoon kuuluvat Spartan Ultra Gold ja kaksi Spartan Sport Wrist HR -mallia, Forest ja Copper.

Spartan Ultra Gold -mallissa on tyylikäs kullanvärinen titaaninen (grade 5) kehä ja ruostumattomat teräspainikkeet ja -solki, kun taas Spartan Sport Wrist HR Forest- ja Copper-malleissa sekä teräskehä että painikkeet ja solki ovat kuparinväriset. Kellot on valmistettu Suomessa.

Kaikissa uutuuskelloissakin on aiempia Spartan-kelloja vastaavat ominaisuudet, kuten värikosketusnäyttö, GPS/GLONASS-paikannus, urheilu- ja aktiivisuusseurantatoiminnot sekä Sport Wrist HR -malleissa myös rannesykemittari. Spartan Ultrassa on jopa 15 päivän akunkesto aikatilassa sekä sisäänrakennettu paineanturi, jolla saat tarkat korkeus- ja ilmapainelukemat. Spartan Sport Wrist HR:n akunkesto aikatilassa on 10 päivää.

Suunto Spartan Special Edition -kellot tulevat saataville liikkeisiin ja Suunnon verkkokauppaan 17. toukokuuta. Suunto Spartan Ultra Gold -kellon voi ostaa Suunto Smart Sensor -sykeanturin kanssa tai ilman sitä. Suunto Smart Sensor toimii myös Spartan Sport Wrist HR -kellojen kanssa. Spartan Ultra Gold Special Editionin suositushinta on 869 euroa sisältäen Smart Sensorin ja Spartan Sport Wrist HR Special Edition Forest- ja Copper-mallien suositushinta on 549 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut