Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudesta Huawei-puhelimesta paljastui tietoja – vielä ei kannata innostua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Enjoy 7 Plus.

Huawei Enjoy 7 Plus.

Huaweilla on lukemattomia eri älypuhelinmalleja – ja vieläpä eri alueille sama puhelin voidaan esitellä aivan eri nimellä. Nyt joukon jatkoksi on jälleen luvassa yksi uusi malli, Huawei Enjoy 7 Plus.

Huawei Enjoy 7 Plus vaikuttaa on ominaisuuksiltaan melko samankaltainen viime viikolla julkistetun Honor 6C:n kanssa, mutta useita huomattaviakin eroja puhelinten väliltä löytyy.

Enjoy 7 Plussasta kertoi nyt WinFuture.de-sivuston Roland Quandt. Puhelinta ei ole vielä varsinaisesti julkistettu.

Enjoy 7 Plussassa on 5,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä ja 4 000 milliampeeritunnin akku. Honor 6C on näiltä osin pienempi – sen lukemat jäävät 5 tuumaan ja 3 020 milliampeerituntiin.

Molempia puhelimia yhdistää Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Kameroissa on puolestaan hienoisia eroja. Huawei Enjoy 7 Plussan takakameran tarkkuus on 12 megapikseliä, Honor 6C:n 13 megapikseliä. Etukamerassaan Enjoy 7 Plus puolestaan tarjoaa kahdeksan megapikseliä verrattuna Honor 6C:n viiteen.

Molemmat sisältävät sormenjälkitunnistimen takana. Enjoy 7 Plussassa ohjelmistona on jo Android 7.0 Nougat, kun Honor 6C:ssä luotetaan vielä vanhempaan 6.0 Marshmallow -versioon.

Huawei Enjoy 7 Plus saatetaan julkistaa Euroopan markkinoille eri nimellä. Mahdollista on sekin, että kymmenistä eri Huawei-puhelimista tämä malli ei lainkaan saavu Euroopan markkinoille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut