Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nesteellä voi nyt maksaa tankkauksen älypuhelimella – näin se onnistuu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Neste-äppi mahdollistaa nyt maksamisen.

Neste-äppi mahdollistaa nyt maksamisen.

Neste on päivittänyt sovelluksensa tukemaan nyt tankkaamisen maksamista älypuhelimella. Neste-äppi, mahdollistaa näin tankkaamisen ilman korttia tai käteistä.

Uusi ominaisuus tulee päivityksenä Neste-äppi-sovellukseen, joka on saatavilla Androidille (5.0 tai uudempi) ja Applen iOS-laitteille (iOS 6.0 tai uudempi).

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 120 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla, ja asemien määrä kasvaa nopeasti. Asemat löytyvät Neste-äppin avulla. Maksaminen vaatii Neste-kortin.

”Haluamme olla läsnä siellä missä asiakaskin, eli mobiilissa. Nesteen raskaan kaluston asemilla siirryttiin kortittomaan Truck+ -tankkaukseen ensimmäisenä Suomessa jo vuonna 2012. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota mobiilimaksumahdollisuuden nyt myös kuluttaja-asiakkaillemme”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

”Neste-äppi nopeuttaa tankkaamista ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Riittää kun ajaa asemalle ja avaa sovelluksella haluamansa mittarin”, Hyötyläinen jatkaa.

Maksuominaisuuden aktivoiminen tapahtuu Neste-äppi-sovelluksessa pankkitunnuksilla, ja tankkaukset laskutetaan kuukausittain Neste Yksityiskortti -laskulla. Mobiilimaksaminen on turvattu pin-koodilla, ja puhelimen kadotessa palvelun voi sulkea. Mobiililla maksetut tankkaukset jäävät Neste-äppin maksutapahtumiin muistiin. Maksamisen lisäksi sovellus sisältää tiedot eduista ja lähimmistä Neste-asemista ja mahdollistaa niihin navigoinnin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Åpoi

    Liian monimutkaista. Miksei vain rekisteröityminen itse appilla ja lasku joko puhelinlaskulla tai suoraan tililtä. Samalla lailla kuin HSL Mobiililippukin.

    • matti#2

      Joo, ei kovin näppärää, jos jokainen kauppa tekee oman äppinsä.

Tuoreimmat jutut