Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Polarilta uusi juoksukello – varustettu GPS:llä ja sykemittarilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Polar_M430_GPS-juoksukelloSuomalainen Polar on esitellyt uuden M430-kellonsa, jota se kutsuu ”huipputason juoksukelloksi”. M430 on varustettu GPS-yhteyksillä ja sykemittarilla, joten erillistä sykevyötä kellon ostaja ei tarvitse. Kelloon voi tutustua Polarin verkkosivuilla.

Polar M430 on 12 millimetriä paksu ja painaa 51 grammaa. Näytön tarkkuus on 128 x 128 pikseliä. 240 milliampeeritunnin akun pitäisi kestää kahdeksan tuntia, kun sykemittaus sekä GPS-paikannus on päällä.

Ulkona juostessa matka, korkeuserot ja nopeudet kello tunnistaa GPS:n avulla, mutta sisätiloissa kello mittaa vauhdin ja matkan ranteen liikkeestä. Tällöin tulokset eivät luultavasti ole tarkkoja. ”Polar M430 seuraa harjoituksesi askelia, matkaa ja kaloreita sekä untasi ja laskee näistä päivittäisen aktiivisuustavoitteen”, kerrotaan Polarin verkkosivuilla.

Polar Flow’n avulla kellon keräämät tiedot voi viedä älypuhelimeen sovelluksen kautta. Sovellus on saataville Androidille Google Playsta ja iOS:lle App Storesta.

Polar M430 tulee myyntiin lähiaikoina  229,90 euron hintaan. M430 tulee saataville mustana, valkoisena ja oranssina. Se tulee myyntiin niin Polarin verkkokaupassa kuin lukuisilla jälleenmyyjillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jeepjep

  Oikeesti? GPS löytyy ja sykemittauskin? Pakko olla aika ykköstuote tällä hetkellä…

 2. jake123

  Kyll se sykkeen mittaus nyt sitt (yllättäen) toimiikin ranteesta… kun mittaaja ei ole Applen iWatch, vaan ihan Polarin juoksukello, M 430… ;)
  😂😖🤔😇

  • Matti#2

   Kuka niin väittää?

Tuoreimmat jutut