Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n G6-huippupuhelimen myynti käynnistymässä – Suomessa toimitukset alkavat kolmen viikon päästä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G6 tulee 18:9-kuvasuhteen näytöllä.

LG G6 tulee 18:9-kuvasuhteen näytöllä.

LG on aloittamassa uuden G6-huippupuhelimensa myyntiä ympäri maailman. Ensimmäisenä puhelin saapui myyntiin LG:n kotimaassa Etelä-Koreassa jo maaliskuussa.

Suomessa G6:n toimitukset ennakkotilaajille käynnistyvät 27. huhtikuuta eli tasan kolmen viikon päästä. Suomessa puhelimen voi ennakkotilata nyt Elisalta tai Gigantista 749 euron hintaan. Lisäksi puhelin on tilattavissa myös Verkkokauppa.comissa, jossa hinta tosin on vajaat 800 euroa eikä toimitusajasta kerrota vielä tarkempia yksityiskohtia.

Värivaihtoehtoja ovat hopea, valkoinen sekä musta.

G6 tarjoaa 5,7 tuuman näytön 18:9-kuvasuhteella. Se on näin lähellä tärkeintä kilpailijaansa Samsungin uutta Galaxy S8:aa, jonka ennakkotilausten toimitukset Suomessa alkavat jo 20. huhtikuuta. Galaxy S8:ssa on 5,8 tuuman näyttö 18,5:9-kuvasuhteella.

G6:n toinen erikoisuus on kaksoiskameraratkaisu, joka tuttuun LG-tyyliin koostuu pääkameran ohella toisesta laajakulmaisemmasta kamerasta.

Järjestelmäpiirinä G6:ssa on Qualcommin Snapdragon 821, joka nähtiin monissa muissa puhelimissa jo viime vuoden jälkipuoliskolla. Tältä osin G6 onkin jo tavallaan yhden sukupolven perässä.

G6 ja Galaxy S8 molemmat ovat pölyn- ja vedenkestäviä IP68-luokitellusti.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut