Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wolt laajenee Espooseen – ilmainen kotiinkuljetus huhtikuun ajan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Wolt avaa palvelunsa huomenna Espoossa, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Ravintoruokaan keskittyvä yhtiö aloittaa toiminnan 20 ravintolan voimin eri Espoon kaupunginosissa. Tällä hetkellä Wolt toimii Helsingissä, Tampereella, Turussa, Tallinnassa ja Tukholmassa.

”Aloitamme runsaalla 20 ravintolalla, joista kaikista voi tilata kotiin, mukaan ja toimistolle. Kuljetamme aluksi Etelä-Espoossa Otaniemen, Olarin ja Matinkylän rajaamalla alueella, jolla asuu noin 70 000 ihmistä”, kertoo Woltin Suomen maajohtaja Lotta Wikman.

Woltin kuljetusalue koostuu Tapiolasta, Pohjois-Tapiolasta, Otaniemestä, Keilaniemestä, Olarista, Matinkylästä, Suurpellosta, Haukilahdesta ja Westendistä.

Yhtiö pitää huhtikuussa uusille asiakkaille Espoossa kampanjan, jonka ansiosta Wolt tarjoaa ruoan kuljetuksen ilmaiseksi huhtikuun ajan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En usko menestykseen, Espoo ei ole edes oikea kaupunki, vaan kasa löyhästi rakennettuja lähiöitä, siinä tulee etäisyydet ja kustannukset pitkiksi!.

Tuoreimmat jutut