Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta tulossa joukko Android- ja Windows-uutuuksia – tableteista paljastui tietoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei logoHuaweilta on tulossa laaja joukko uusia tabletti- ja hybridilaitteita. Laitteet ovat pyörineet huhuissa jo pidempään, sillä alun perin niitä odotettiin julkistettavaksi kenties jo yli kuukausi sitten järjestetyn Mobile World Congressin yhteydessä.

Huawei kuitenkin keskittyi tänä vuonna MWC:ssä uusiin P10-puhelimiinsa sekä Huawei Watch 2 -kellouutuuksiin ja tablettien aika on vasta koittamassa.

Luvassa Huaweilta on Android-tableteissa uusi MediaPad T3 kolmessa eri koossa sekä MediaPad M3 Lite. WinFuture.de-sivuston Roland Quandt on Twitterissä tehnyt paljastuksia tulevista uutuuksista. Huawei on uudistamassa myös Windowsilla varustetut MateBookinsa.

MediaPad T3:n hinta lähtee 7 tuuman näytöllä vain 129 eurosta. 8-tuumaisena hinta on 219 euroa tai 239 euroa mobiiliverkkotuella ja 10-tuumaisena 229 euroa tai 279 euroa mobiiliverkkotuella.

10 tuuman MediaPad M3 Lite on Android-tableteista tyyrein 329 tai 379 euron hinnallaan.

Uudelle MateBookille ei ole vielä tiedossa hintaa, mutta Pascal-koodinimellisen laitteen teknisiä ominaisuuksia on paljastunut GeekBench-suorituskykytestin kautta. Mukana on Intel Core i5-7200U -suoritin ja 8 gigatavua RAM-muistia. Näyttökoko on 15 tuumaa. Aiempien huhujen mukaan MateBook nähtäisiin tällä kertaa useassa eri koossa – 15-tuumaisen lisäksi tulossa olisi ainakin 13-tuumainen.

MateBookit ovat kasvamassa kokoa, sillä alkuperäinen oli vain 12-tuumainen. Lisäksi suorittimessa on siirrytty Core M:stä ”täysveriseen” Core i -sarjaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut