Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Leffat ja sarjat koneelle – Netflixin Windows 10 -sovellus saa toivotun ominaisuuden

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Netflix logo

Netflixin Windows 10 -PC-sovellus on saamassa monien toivoman ominaisuuden. Windows Central -sivuston mukaan Netflixin sovellus saa päivityksen, jonka myötä elokuvia, dokumentteja ja muita ohjelmia voi tallentaa katseltavaksi offline-tilassa, eli ilman verkkoyhteyttä.

Netflixin offline-katselu on kätevä ominaisuus esimerkiksi kannettavien tietokoneiden käyttäjille tai huonon verkkoyhteyden päässä oleville käyttäjille, jotka voivat ladata ohjelmat katsottavaksi parhaalla mahdollisella laadulla, ilman puskurointipätkimisiä.

netflix windows 10

Windows Centralin mukaan alussa offline-katseluun on etupäässä tarjolla Netflixin omia tuotantoja, mutta tarjonnan voidaan odottaa laajentuvan, jahka Netflix saa neuvoteltua jakeluoikeudet kuntoon myös muiden tuottamalle materiaalille.

Offline-katselu Netflixin Windows 10 -PC-sovellukseen saapuu päivityksenä vähitellen. Vielä ei ole tiedossa, saapuuko samainen toiminto myös Windows 10 Mobile- tai Xbox One -sovelluksille, mutta oletettavasti myös niille on päivitys jossain vaiheessa luvassa.

Netflixin Android- ja iOS-sovelluksiin offline-katselumahdollisuus tuli marraskuun lopulla, ja mahdollisuus elokuvien ja sarjojen tallentamiseen muistikortille tuli Android-sovellukseen tammikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Trey

  Ja sitten saadaan taas ilman perusteita syytettyä ihmisiä piratismista koska Windows 10 skannaa ja lähettää kaiken tiedon ”kotiin” ja nämä tiedot ovat myytävänä kaikille halukkaille. Kaikki asiaan perehtyneet tietävät tämän Snowdenin muistionkin tiimoilta.

  Miten Windows 10:tä voisi suositella mihinkään kenellekään?

  • Hendriks

   Kerro toki lisää tästä mahtavasta ajatuksenjuoksustasi!. 🙄

   • stobbelwerk

    Mistä kohdista olet esim. eri mieltä kirjoittajan kanssa? Vai tyydytkö vain tuohon one lineriin?

    Mitä mieltä olet mm. Edward Snowdenista?

  • Kairaaja

   Jaa onko isot pojat kertonu win10 tällästä tarinaa? :)

   • Henrik

    ”Siis ei enää typerrämmässä paikassa vois olla tuo sormenjälkitunnistin.”

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Mistäs mä voin alkaa ostamaan noita tietoja? Olen halukas ostamaan niitä.

Tuoreimmat jutut