Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple osti yrityksen – muutti tuotteen ilmaiseksi mutta poisti tärkeitä toimintoja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Workflow-sovellus on saatavilla myös Apple Watchille.

Workflow-sovellus on saatavilla myös Apple Watchille.

Applen kerrottiin vajaat pari viikkoa sitten ostaneen automaatiosovellus Workflow’n.

Workflow-sovellus pysyi kaupan jälkeen edelleen saatavilla ja on Apple-kaupan myötä muuttunut ilmaiseksi ladata App Storesta.

Workflow on sovellus, jolla voi yhdistää eri sovelluksia ja erilaisia toimintoja yhteen. Sovellus muistuttaa toista, vastaavan idean kenties tunnetummaksi tehnyttä IFTTT-sovellusta. Workflow’lla voi luoda yksinkertaisia pikavalintoja, kuten esimerkiksi viimeisimmän kuvan lataamisen Dropboxiin, pyöräilynavigoinnin aloittamisen seuraavaan kalenteritapahtumaan tai vaikkapa twiitata parhaillaan kuunneltavan musiikkikappaleen.

Heti kaupan julki tulemisen yhteydessä Apple kuitenkin saman tien rajoitti Workflow’n toiminnallisuutta, huomioi AppleInsider. Erityisesti saivat mennä Workflow’n toiminnot Google-palveluiden kanssa. Google Maps ja Street View, kuten ei myöskään esimerkiksi Google Chrome ole enää tarjolla vaihtoehtona osaksi Workflow’n automatisointeja.

Lisäksi Apple karsi toiminnasta viestisovellukset, kuten WhatsApp ja Telegram, sekä Uberin ja artikkelien tallentamisen myöhemmin luettavaksi mahdollistavan Pocketin – Applellahan on oma Pocketin kanssa kilpaileva lukulistatoiminto Safarissa.

Applen jatkosuunnitelmia Workflow’lle ei tiedetä. Se saatetaan tulevaisuudessa integroida tiukemmin osaksi iOS:ää. Lisäksi Workflow’n kehittämällä, sovelluksia erilaisiksi toimintokokonaisuuksiksi yhdistävällä teknologialla on spekuloitu voivan olla roolinsa myös Sirin kehityksessä jatkossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Topi

  Mitä v*tun arvailuleikkejä nää teidän otsikot oikein on?

  • Hendriks

   Missä on arvailua?. 🙄

  • Joni

   Klikkiotsikko. Harmi ettei tänne voi laittaa klikinsäästäjää.

Tuoreimmat jutut