Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumiat päivittyvät – Windows 10 Mobilen Creators Updaten jakelu aloitetaan 25. huhtikuuta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft Lumia 950

Lumia 950 saa muiden Windows 10 Mobile -laitteiden ohella pian uuden päivityksen.

Microsoft aloittaa uuden, Creators Update -päivityksen jakelun Windows Mobilelle 25. päivä huhtikuuta. Windows 10 Mobile -laitteet saavat eri maissa päivityksen eri aikaan, joten se ei ole välttämättä saatavilla kaikille laitteille heti 25. päivänä. Microsoft kertoo asiasta Windows-blogissaan.

Tietokoneille Creators Updaten jakelu aloitetaan 11. huhtikuuta.

Uusi Creators Update ei ole mikään suuri päivitys. Suurimmat muutokset saa Microsoft Edge -selain. Pienempiä päivityksiä on tehty Microsoftin virtuaaliavustajaan Cortanaan ja myös Microsoft Store on saanut päivitystä. Myöhemmin julkistettava Windows 10 Redstone 3 -päivitys tulee olemaan suurempi.

Microsoft siis aloittaa Creator Updaten jakelun 25. päivä huhtikuuta ja saapunee myös suomalaisille Windows 10 Mobile -laitteille pian aloituksen jälkeen. Mikäli puhelin ei tarjoa päivitystä automaattisesti, kannattaa tarkkailla puhelimelle saatavilla olevia päivityksiä asetuksien kautta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. KIME1980

  Hyvä tulee siis mobilelle myös eli vielä päivittävät.

 2. MARKKU

  good bye microsoft. Ei muuta sanottavaaö.Petti kaikki lupauksensa.

 3. Jaakko

  Mutta eihän näihin pitänyt tulla enää päivityksiä eikä mitään. Toimittaja Lehtiniitty on tästä asiasta jaksanut kirjoittaa harva se päivä.

  • Robob

   Ei se ole mikää oikea päivitys. Microsoftin päivitys tarkoittaa, että puhelimesi menee kahdeksi tunniksi jumiin. Siitä poistetaan ja lopetetaan useta sovelluksia ja toimintoja. Et voi myöskään asentaa kaupasta jo lopetettuja sovelluksia uudestaan päivityksen jälkeen vaikka ne toimivat vielä hyvin ennen päivitystä. Luultavasti vahingossa rikotaan vielä onedrive ja yhteystiedot. Suosittelisin ihan oikeasti päivittämään toiseen alustaan jos vielä olet Microsoftille riippakivi. Jos ei Microsoftiakaan kiinnosta, niin miksi muitakaan pitäisi kiinnostaa.

   • Yusa

    Höpö Höpö. Ei ole ollut mitään ongelmia yhdenkään päivityksen yhteydessä. Eikä ole duunissakaan kuulunut napinoita vaikka porukalla useampi kymmen Lumiaa käytössä. Toimii kuin junan vessa, myös päivitysten osalta.

Tuoreimmat jutut