Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Twitterissä merkittävä muutos: keskustelussa voi nyt sanoa enemmän

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Twitterin logoTwitter tekee merkittävän muutoksen palvelussaan, joka tunnetaan lyhyistä 140 merkin mittaisista viesteistä eli twiiteistä. Tästä eteenpäin @käyttäjänimiä twiiteissä ei enää lasketa mukaan twiitin merkkimäärään. Näin keskustelu sujuu jatkossa sujuvammin, kun todelliset vastaukset voivat olla aiempaa pidempiä.

Jo aiemmin Twitter lopetti myös medialiitteiden linkkien laskemisen mukaan merkkimäärään. Varsinaiset linkit Twitterin ulkopuolelle vievät linkit lasketaan edelleen osaksi 140 merkkiä lyhennetyssä muodossaan.

Jatkossa muut Twitter-käyttäjätilit, joille vastaustwiitti on kohdistettu näkyvät erikseen itse varsinaisen twiitin yläpuolella Twitterin verkkoversiossa ja mobiilisovelluksissa.

Aiemmin Twitterin käyttötapaan on myös kuulunut @käyttäjänimiä sisältävän vastaustwiitin aloittaminen pisteellä, jos sen on halunnut näkyvän kaikille seuraajilleen. Twiitit, jotka alkavat @käyttäjänimillä, näkyvät muille vain jos nämä seuraavat sekä lähettäjää että vastaanottajaa. Jatkossa pisteen lisääminen twiitin alkuun ei kuitenkaan ole enää keskusteluissa mahdollista, joten Twitter suosittelee oman vastauksensa uudelleentwiittaamista tai lainaamista, mikäli sen haluaa tuoda näkyville kaikille seuraajilleen.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hölöttäjä

  Siis NIIN tyhmä muutos joka taas palvelee ainoastaan mainostajia.
  Twitter yrittää kirittää Facebookin tavoin ansainta-alustaksi mutta tämänhetkinen suhtautuminen vanhoilla käyttäjillä on 99% negatiivinen.
  Moni on Twitterissä koska se EI ole kuten Facebook.

  • Hendriks

   Twitter ja Facebook?. 😆 En ymmärrä miten tämä muutos aiheuttaa mainitsemisia asioita?. Miten se hyödyttää mainostajia?. 🤔

Tuoreimmat jutut