Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin tyhjennät Netflixin katseluhistorian

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Netflix logoKatsoitko vahingossa Netflixissä jotain väärää tai satuitko katsomaan jonkun sarjan jakson ilman ystävää? Jos näin on käynyt ja haluat peittää jälkesi, katseluhistorian poistaminen onnistuu Netflixillä näppärästi.

Netflixissä katseluhistorian tyhjentäminen onnistuu verkkoselaimen kautta. Puhelin- ja tablettisovelluksilla mene vasemmasta laidasta löytyvästä valikosta kohtaan Tili. Tämän jälkeen laita avaa verkkoselaimeen oman tilisi tiedot.

Selaamalla alaspäin löytyy kohta katseluhistoria, jonka takaa löytyy kyseisellä tilillä katsotut elokuvat ja sarjat. Niiden pyyhkiminen historiatiedoista onnistuu painamalla nimikkeen vieressä olevaa ruksia. Sarjojen kohdalla sivu kysyy, haluaako käyttäjä poistaa koko sarjan historiatiedoista. Nimikkeet poistuvat käyttäjätilin historiasta kaikilla laitteilla 24 tunnin kuluessa. Katseluhistorian tyhjentämisen ohella käyttäjä voi poistaa omat arvionsa tietystä elokuvasta tai sarjasta.

Verkkosivuilta näkee myös tilin hiljattaisen käytön. Sieltä näkee, missä, milloin ja millä laitteella Netfilxiä on käytetty. Näitä tietoja ei ole kuitenkaan mahdollista poistaa.

 

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut