Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kymmeniä uusia emojeja tulossa – joukossa rinkeliä, tähtisilmää ja paljon muuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tänä vuonna tullaan jälleen näkemään laaja joukko uusia emojeja. Emoji-asioita tiiviisti seuraava Emojipedia on nyt luonut esimerkit tulevista emojeista, jotka tulevat olemaan osa Emoji 5.0 -päivitystä. Täysin uusia emojeja mukaan on tulossa vajaat viisi kymmentä, ja lisäksi pari kymmentä emojia uudistuu.

Alta löytyvät Emojipedian esimerkit on luotu Applen tyylillä, mutta lopulliset versiot itse Applelta sekä muilta tahoila voivat erota alla nähdystä. Kaikkihan tekevät emojeista oman taiteellisen näkemyksensä.

Emoji 5.0 -määrittely tullaan viimeistelemään kesällä ja mukaan tulevat emojit julkaisemaan 30. kesäkuuta. Päivityksenä muun muassa älypuhelimiin emojeja saadaan kuitenkin tämän jälkeen odottaa ainakin hetken verran. Mahdolliselta kuitenkin vaikuttaa, että uudet emojit voisivat olla jo osa Applen iOS 11:tä sekä Android O:n valmista versiota, joita kumpaakin odotetaan syksyn tullessa.

Uusia emojeja Emoji 5.0 -määrittelyssä.

Uusia emojeja Emoji 5.0 -määrittelyssä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Valtaosassa (uusista) Android-puhelimista on nämä varmaankin 2019!. 😕 Ei sillä, että itse pahemmin kaipaisin juuri näitä tiettyjä, mutta rasittavaa se on huomata Twitterissä, Instagramissa, viesteissä yms. vain blank box!.

  • Kairaaja

   Ketä jaksaa jotku emot kiinnostaa? Oikeesti

   • Hendriks

    Minä ainakin haluan tietää, mitä joku yrittää viestittää tyhjän laatikon sijaan silloin, kun laite ei tue uusimpia emoji-kuvakkeita!. 👍

Tuoreimmat jutut