Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älykästä muotia ranteisiin – Guess esitteli Android-älykellon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Guess Connect Android Wear

Sveitsin Baselissa vietetään kello- ja korualan suuria kansainvälisiä Baselworld-messuja 23.–30. maaliskuuta, mikä tarkoittaa, että lähipäivinä luvassa on jälleen myös liuta uusia älykelloja. Yksi huomion arvoinen uusi tulija älykellomarkkinoille on tunnettu muotibrändi Guess, joka messuilla aikoo esitellä uusia Guess Connect -älykelloja. Guessin uutuuksista kertoi Wareable.

Tarkalleen ottaen Guess ei ole täysin uusi nimi älykellopiireissä, sillä jo aiemmin on tarjolla ollut samalla Guess Connect -nimellä liikkuneita kelloja. Nuo aiemmat mallit olivat kuitenkin lähinnä älyominaisuuksia sisältäneitä ”hybridikelloja”, mutta nyt esittelyvuorossa olevat Connect-kellot ovat puhtaasti älykelloja ja pohjautuvat Googlen Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmään.

Paljoa ei uuden Guess Connectin yksityiskohdista vielä ole tiedossa, mutta kelloja tulee tarjolla 44 millimetrin ja 41 millimetrin versioina, ja ne käyttävät Qualcommin Snadragon Wear 2100 -järjestelmäpiiriä. Kellojen hinnoista ei myöskään ole vielä tietoa, ja kellot saapuvatkin myyntiin vasta loppuvuodesta 2017. Erilaisia väri-, materiaali- ja koristeluvaihtoehtoja kelloille on luvassa runsain mitoin, sillä erilaisia yhdistelmiä tulee tarjolle yli sata.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut