Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Montblanc esitteli ensimmäisen älykellonsa – varustettu Androidilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Montblanc Summitin eri versioita.

Montblanc Summitin eri versioita.

Android-älykellojulkistukset jatkuvat. Android Wear 2.0 -päivitystä saatiin odottaa pitkään, mutta nyt sen viimein tultua julki, ovat myös kellovalmistajat kiihtyvällä tahdilla alkaneet julkistaa omia uutuuksiaan.

Perinteisten kellojen tekijöistä nyt älykelloihin lähtee myös saksalainen Montblanc. Aiemmin tällä viikollahan jo tutuista kellovalmistajista TAG Heuer esitteli toisen sukupolven älykellonsa.

Montblanc Summit asettuu 890 dollarin lähtöhinnallaan huomattavasti edullisemmaksi kuin esimerkiksi TAG Heuerin uusi Connected Modular 45 edes edullisimpana 1 600 euron versionaan. Summitin perusversion runko on terästä. Tarjolle tulee myös titaaniversio korkeammalla 980 dollarin hinnalla sekä erilaisia rannekevaihtoehtoja.

Teknisesti Montblanc Summit, halkaisijaltaan 46 millimetrin kello, sisältää 1,29 tuuman AMOLED-näytön 400×400 pikselillä, sykemittarin, Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piirin, 512 megatavua RAM-muistia, 4 gigatavua tallennusmuistia, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet sekä 300 milliampeeritunnin akun. Kello ei siis tarjoa mitään kovinkaan ihmeellistä tai erikoista.

Montblanc Summit on luokiteltu vedenkestävyydeltään IP68-tasolle, eli se kestää upotuksen veteen reilun metrin syvyyteen. Useat muut älykellot ovat kuitenkin jo 5ATM-luokiteltu 50 metrin syvyyteen asti sukeltamisen kestäviksi, joten tällä saralla uutuus on perässä osaa kilpailijoistaan.

Myyntiin Montblanc Summit on tulossa toukokuussa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Muualle myynti laajentuu vasta heinäkuussa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut