Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusi huippupuhelin kiiltävän mustana uusissa vuotokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Pari viikkoa on vielä aikaa Galaxy S8 -huhuille. Samsung julkistaa vihdoin ja viimein uuden huippupuhelimensa Galaxy S8:n kahdessa koossa 29. maaliskuuta. Nyt Galaxy S8 on nähty jälleen uusissa kiinalaisissa vuotokuvissa, joissa tällä kertaa esille pääsee kiiltävän musta värivaihtoehto eri puolilta kuvattuna.

Viimeaikaisten paljastusten perusteella Samsung on tuomassa Galaxy S8:lle laajan värivalikoiman, joskin epäselvää vielä toistaiseksi on, esitelläänkö kaikki värit jo kerralla puhelimen julkistuksen yhteydessä tai miten laajasti osa niistä on tulossa myyntiin.

Mustan ja hopeisen väriversion ohella erityisesti huhuissa on noussut violetti väri, josta on puhuttu myös orkidea- ja ametistinimityksillä.

Lisäksi tulossa pitäisi olla valkoinen, sininen, mattapintainen musta, kulta ja pinkki. Osa näistä on nähty jo vuotokuvissakin.

Galaxy S8:ssa 5,8 tuuman ja Galaxy S8+:sssa 6,2 tuuman näyttö on molemmissa kookas puhelimen ulkomittoihin nähden. Näyttö kattaa aiempaa suuremman osan etupuolesta, jolta ei enää löydy kotinäppäintä. Sen sijaan näyttö tunnistaa paineen sen alareunassa esitettävän kotinäppäimen kohdalta.

Takaa Galaxy S8:sta löytyy 12 megapikselin kameran ohella sormenjälkitunnistin sekä sykemittarin anturi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut