Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Unohda puhelimen heiluttelu kassalla – Visa esitteli aurinkolasit lähimaksua varten

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Visan aurinkolasit lähimaksulla

Lähimaksaminen on päivän sana, mutta lähimaksun käyttäminen ei suinkaan rajoitu vain lähimaksukortteihin tai NFC-sirua käyttäviin älypuhelimiin. Visa on nyt esitellyt lähimaksumahdollisuuksilla varustetut aurinkolasit, uutisoi CNBC.

Visalla on aiemminkin ollut erilaisia lähimaksukokeiluja suurissa yleisötapahtumissa, ja tuoreimpana ovat lähimaksumahdollisuudella varustetut aurinkolasit, joita Visa testaa Yhdysvalloissa ja Australiassa. NFC-piirillä varustettuja aurinkolaseja on esitelty Texasin Austinissa järjestettävillä South by Southwest -festivaaleilla sekä Australian Kultarannikolla järjestettävissä surffitapahtumissa.

Visan aurinkolasit eivät poikkea tavallisista aurinkolaseista paljoakaan. Laseihin on vain piilotettu pieni NFC-siru, joka mahdollistaa lähimaksamisen. Maksu tapahtuu helposti käyttämällä laseja hetken aikaa lähimaksupäätteellä.

Visan lähimaksulasit ovat vasta prototyyppiasteella, eikä niitä ole suurelle yleisölle tarjolla. Kokeilulla Visa haluaa kuitenkin tunnustella yleisön reaktiota ja samalla selvittää, haluaisiko jokin yritys tai pankki mahdollisesti lähteä sponsoroimaan lähimaksulasien toteuttamista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Juho

    NFC lompakko olis paras ;)

    • Marko

      99% lompakoista on jo semmosia :)

Tuoreimmat jutut