Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: Nokia 6 kerää suitsutusta kestävyystestissä – ”Kirjaimellisesti yksi vankimmista puhelimista”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suomen kartta kaivertui Nokia 6:n metalliseen runkoon.

Suomen kartta kaivertui Nokia 6:n metalliseen runkoon.

Nokia 6 on toistaiseksi parhaiten varustettu uusi Nokia-älypuhelin HMD Globalilta. Jo Kiinassa myynnissä oleva puhelin on tulossa myyntiin täällä toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuun aikana, alkaen 229 euron hintaan.

Miten kestävä Nokia 6 sitten on? Siitä ottaa nyt selvää älypuhelinkestävyystesteihin erikoistunut JerryRigEverything alta löytyvällä uudella videolla.

Jo aiemmin HMD kertoi, että uudet toistaiseksi esitellyt Nokia-älypuhelimet eivät ole vedenkestäviä – kuten eivät useimmat muutkaan saman hintaluokan puhelimet.

Etupuolella Nokia 6:ssa on Gorilla Glass 3 -lasi. Se selviää hyvin naarmutustestistä. Erityisen kiitoksen ansaitsee Nokia 6:n sormenjälkitunnistimen sisältävä kotinäppäin, joka ei monista muista älypuhelimista poiketen naarmutu – ja on aivan Applen iPhone 7:n ja OnePlussan uusimpien puhelinten tasolla. Nokia 6:n runko ja yksityiskohdat ovat odotetulla tavalla metallia, myös painikkeet puhelimen sivureunalla.

”Kirjaimellisesti yksi vankimmista puhelimista, joita olen testannut”, kuuluu yllättynyt tuomio taivutustestin jälkeen. ”Nokia 6 kilpailee on ehdottomasti kilpailija vuoden 2017 kestävimmäksi älypuhelimeksi.”

Tällä kertaa JerryRigEverythingin videolla esille pääsee myös Suomi. JerryRigEverything-kanavan mainitaan keränneen viime kuussa Suomesta 50 000 katselukertaa ja mainitaanpa kartan piirron yhteydessä Nokian kaupunkikin, josta alkuperäinen Nokia-yhtiö aikoinaan sai alkunsa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Overlord

    ”JerryRigEverything-kanavan mainitaan keränneen viime kuussa Suomesta 50 000 katselukertaa ja mainitaanpa kartan piirron yhteydessä Nokian kaupunkikin, josta alkuperäinen Nokia-yhtiö aikoinaan sai alkunsa.”

    Liekö Honor 8-videon myötävaikutuksesta kerännyt niinkin paljon katsojia? Onko Mobiili.fi:n artikkelilla vaikutusta tähän asiaan?

    Stay tuned…

Tuoreimmat jutut