Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin taittuva älypuhelin tulee malliston huipulle – ”luksusta designissa ja korkeaa laatua”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin patenttihakemus on aiemmin paljastanut muun muassa tällaisen taittuvan laitteen.

Samsungin patenttihakemus on aiemmin paljastanut muun muassa tällaisen taittuvan laitteen.

Samsung tulee tuomaan taittuvat älypuhelimet mallistonsa huipulle. Tuotanto on käynnistymässä ainakin pienessä mittakaavassa jo kolmannen vuosineljänneksen eli heinä-syyskuun aikana.

Alun tuotannossa on kyse vielä prototyyppilaitteesta, jota tullaan tekemään muutamia tuhansia kappaleita ja tarjoamaan niitä myös testikäyttöön kumppaneille laajasti ympäri maailman, kertoo ETNews. Massatuotantoon taittuvat älypuhelimet aiotaan tuoda ensi vuoden aikana, jos prototyypit täyttävät laadun ja suorituskyvyn vaatimukset sekä herättävät kiinnostusta asiakkaissa. Pienelle joukolle taipuvaa älypuhelinta esiteltiin jo pari viikkoa sitten Mobile World Congressissa suljettujen ovien takana.

Taipuvia, taipuvalla näytöllä varustettuja älypuhelimia on saatu odottaa markkinoille vuosien ajan lukuisista konsepteista huolimatta. Nyt aika näyttää kuitenkin vihdoin olevan kypsä. Samsung käy kamppailua ensimmäisen taipuvan älypuhelimen tittelistä kiinalaisten näyttö- ja puhelinvalmistajien kanssa.

ETNewsin lähteet ovat kertoneet Samsungin kehittävän taipuvasta älypuhelimestaan enemmän luksusta tarjoavaa ja eleganttia ”ultra premium -älypuhelinta”, joka sijoittuu aivan malliston huipulle. Laadun parantaminen mainitaan syyksi, miksi prototyyppituotanto viivästyi ensimmäiseltä kolmannelle neljännekselle.

Samsungin taipuva älypuhelin saattaa saada nimekseen Galaxy X. Aiemmin on kuultu huhuja laitteesta, joka avautuisi viiden tuuman älypuhelimen koosta 7-8 tuuman tabletiksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  samsun – boring

  • Henrik1

   Huawei – (1).
   =)

Tuoreimmat jutut