Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet vuotokuvat paljastavat Samsungin Galaxy S8:n useat värivaihtoehdot

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin uudet, vihdoin 29. maaliskuuta julkistettavat Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -huippupuhelimet on tähän asti nähty vuodoissa pääasiassa mustana värivaihtoehtona.

Nyt uudet vuotokuvat paljastavat lisää värivaihtoehtoja. TechDroiderin Twitterissä jakamassa kuvassa nähdään väitetyt etupaneelit kuudesta eri väristä.

Mukana ovat kiiltävä musta Black Pearl, valkoinen, sininen Blue Coral, hopea, kulta ja musta.

Applen suunnitelmien paljastajana parhaiten tunnettu KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo julkaisi viime viikon lopulla raportin myös Samsungin uutuudesta. Kuo listasi tulevalle Galaxy S8:lle seitsemän eri värivaihtoehtoa, joiden joukossa olivat myös orkidea ja pinkki. Aiemmin Galaxy S8:n huhuttu saavan myös violetin väriversion. Orkidea ja violetti voivat olla yksi sama väri.

Kaikki Galaxy S8 -värit eivät todennäköisesti saavu kaikille markkinoille – ainakaan heti aluksi.

Toisessa uudessa vuodossa nähdään nyt kultainen ja valkoinen väriversio.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hmm

  Toisesta jutusta poimittuna erityisesti tämä sai pienoisen hymyn huulille, ”Samsung oli jossain vaiheessa harkinnut kaksoiskameraa, mutta Samsungin mukaan se olisi nostanut puhelimen hintaa liikaa.”.

  LG:llä, Applella ja Huaweilla, muutamia mainitakseni, on kyllä mahtunut tuplakamerat laitteen hintojen raameihin, kukin erilaisella toteutuksella, mutta Samsungin mielestä ei vielä taloudellisesti mahdu 800-900e laitteeseen. Kovin ovat Samsungilla ahneeksi muuttuneet toisin sanoen.

  Huawein P10 599e tuplakameralla, joka DxOMarkin tekstin mukaan markkinoiden parhaimmistoa (pisteen heitot suuntaan tai toiseen eivät tässä vaikuta). Kumman valitsen sen ja 800e S8:n väliltä? P10:n, sinisenä mieluiten.

  • Banaani > Omena

   No, mutta on oletettavaa, että S8 parantaa hieman tulostaan. 2-3 olisi jo isompi ero.

   Syitä valita S8 vs. P10
   ▪Isompi ja tarkempi näyttö, joka on AMOLED
   ▪Parempi GPU (G71 MP12 vs G71 MP8)
   ▪Hieman parempi kamera

   • Henrik1

    Samsung=… no. alakynnessä hinnoittelussa, kilpailu.
    Huawei= (1).

    • Banaani > Omena

     Ai niin, ja P10:stä puuttuu oleophobinen pinta. Elikäs etulasi tulee keräämään hirvittävät määrää kaikkea töhnää. Saisi sitten koko ajan olla puhdistamassa. Että jos plussia ja miinuksia katsotaan niin kyseiset puhelimet asettuvat näin:

     S8
     .
     .
     P10

     • Hmm

      Unohtuikin mainita, tulevasta S8:sta oletettavasti muuten uupuu mm.:
      – Oikeasti toimiva sormenjälkitunnistin
      – Tripla-antenni (=parempi kuuluvuus)
      – Mahdollisuus poistaa turhat ei-järjestelmäsovellukset
      – 3 vuoden takuu
      – 3kk näytönkorjaustakuu vaikka hajottaisit itae vahingossa
      – Markkinoiden nopein pikalataus
      – Dual-SIM
      – 6Gt RAM (vs. P10 Plus)
      – Ohjelmiston osa, joka vähentää muistin fragmentoitumista käytön myötä
      – Tietysti ylivoimaiset mustavalkokuvat kiitos monokromilinssin
      – Paremmat värit kirkkaallakin kuvatessa
      – 300 euron alennus verrattavaan malliin nähden

      Toki jos haluat syöttää rahasi Etelä-Korean presidentin tuttavan hevosiin, kukin omalla tavallaan. :)

   • Hmm

    Sillä tarkemmalla näytöllä kun ei vaan tee mitään. Mikälo haluaa suurempikokoisen näytön, voi ottaa P10 Plussan ja säästää silti vähintään satanen. Amoled-näytöt taas ovat turhan karkkimaisia ja värikylläitä, mistä syystä niitä ei juurikaan kukaan edelleenkään käytä.

    GPU:n teoreettisella paremmuudella ei käytännössä tee mitään, jollei ole ostamassa varta vasten pelikonsolia. S7:n kamera häviää väreissä jo P9:lle P9:n tuplakamerasta johtuen, joten siltäkään osin en näe syytä maksaa 300e ylimääräistä S8:sta etenkään, kun P10 todennäköisesti tarjoaa jopa useita etuja S8:aan nähden.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   No pieksäis nyt ensin noi kaksoiskameravehkeet Sampan vuoden vanhan yhden kameran vehkeet ni ehkä sitten Sampan kannattaa harkita sitä kahta kameraa. Miksi ihmeessä laittaa kaksi kameraa puhelimeen, kun vuoden tuoreemmat kaksi kameraiset vehkeet ei pärjää testeissä.

 2. JiiPee83

  Julkaisu lähenee kovaa vauhtia. Olisiko tuossa seuraava puhelin jolla mentäisiin seuraavat 2v eteenpäin. Ainoa mitä jäin kaipaamaan niin kunnollista sormenjälkitunnistusta etupuolelle, muuten näyttäisi tulevan aika bueno luuri :)

Tuoreimmat jutut