Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung tuo myyntiin uuden kestävän älypuhelimen – Galaxy Xcover 4 Suomessa 299 euroa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Xcover 4 jatkaa kestävien älypuhelinten sarjaa.

Samsung Galaxy Xcover 4 jatkaa kestävien älypuhelinten sarjaa.

Samsung tuo uuden kestävän Galaxy Xcover 4:n myyntiin myös Suomessa. Puhelin tulee saataville 13. huhtikuuta alkaen 299 euron hintaan. Aiemmat Xcover-puhelimet ovat osoittautuneet suosituiksi Suomessa.

Samsungin Xcover-sarjan puhelimet on suunniteltu kestämään kovaa kyytiä tavallisia älypuhelimia paremmin. Xcover 4 jatkaa samaa sarjaa, ja on testattu MIL-STD 810G -standardin mukaisesti. Laite kestää tavanomaisia älypuhelimia paremmin esimerkiksi kolhuja ja tärinöitä. Lisäksi Xcover 4 on IP68 -luokiteltu, eli pölytiivis ja se kestää lyhytaikaisen upotuksen matalaan veteen, Samsungin lupauksen mukaan 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

”Samsungille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat eturintamassa ja vastaavat heidän tarpeisiinsa, haasteisiinsa ja toiveisiinsa. XCover 4 on täydellinen esimerkki siitä, miten pyrimme luomaan merkityksellistä innovaatiota. Tämä puhelinuutuus on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja tarjoamaan kaikki älykkäät ominaisuudet, joita älypuhelimelta voi odottaa”, sanoo Samsung Suomen Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Galaxy Xcover 4:n varustukseen kuuluvat muun muassa 4,99-tuumainen TFT-näyttö 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin sekä 2 gigatavun RAM-muisti ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Aivan kuten aiemmat Xcover-mallit, ei uusinkaan siis häikäise suorituskyvyllään, vaan on lähinnä perustoimintoihin yltävä älypuhelin. Sivusta puhelimesta löytyy painike, jonka toiminnon voi itse valita.

Tallennustilaa Xcoverissa on 16 gigatavua sisäänrakennettuna, ja lisätilaa saa tarvittaessa microSD-muistikortilla. Takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja aukon koko f/1,9, kun etukamera tarjoaa 5 megapikseliä ja f/2,2-aukon. 172 grammaa painava ja 9,7 millimetriä paksu laite sisältää myös NFC-yhteyden sekä 2 800 milliampeeritunnin helposti vaihdettavissa olevan akun. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat.

Galaxy Xcover 4 on tehty kestämään myös iskuja.

Galaxy Xcover 4 on tehty kestämään myös iskuja.

Galaxy Xcover 4:n akku on helposti vaihdettavissa.

Galaxy Xcover 4:n akku on helposti vaihdettavissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Miten eroavat Xcover 3 ja 4 toisistaan, teknisesti?.

 2. Tommi

  Xcover on paranneltu joka suhteessa (ei dramaattisesti joka suhteessa, mutta kuitenkin päivityksiä siellä täällä)

  Tärkeimmät päivitykset Xcover 3 käyttäjille:

  Suurempi näyttö HD resoluutiolla.
  2800mAh akku kestää kauemmin.
  IP68 luokitus (vanhemmassa oli IP67 luokitus)
  Android 7!
  Uudempi prosessori 1.4GHz neliydinsuoritin (vanhemmassa Value Editionissa oli 1.3GHz neliydinsuoritin, ja vanhimmassa mallissa 1.2GHz neliydinsuoritin)

Tuoreimmat jutut