Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google lähtee Applen linjalle? Huhu: perinteinen kuulokeliitäntä jää pois tulevista puhelimista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Googlen Pixel ja Pixel XL.

Tuoreimman huhun mukaan Google seuraa Applen jalanjäljissä ja aikoo jättää perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän pois tulevista Pixel 2 -puhelimistaan.

Näin kertoo 9to5Google näkemäänsä Googlen sisäiseen asiakirjaan perustuen. Huhua ei ole pystytty vahvistamaan toisesta lähteestä, joten siihen kannattaa toistaiseksi suhtautua asianmukaisella varauksella.

9to5Google on vuotanut toiselta lähteeltä saamiaan tietoja tulevista Google-puhelimista jo aiemminkin. Kokonaisuutena Pixel 2 -huhuja on kuultu vasta niukasti. Yksi mahdollinen lisäys ominaisuuksiin saattaa olla pölyn- ja vedenkestävyys. Samoin Googlen odotetaan panostavan edelleen erityisesti kameran kykyihin.

Uusia Google-puhelimia odotetaan vasta syksyllä.

Apple ei ollut ensimmäinen älypuhelinvalmistaja, joka luopui tuotteissaan 3,5 millimetrin kuulokeliitännästä. Nyt markkinoilla on muun muassa uusia Moto-, HTC- ja LeEco-puhelimia ilman kuulokeliitäntää. Suurimmat valmistajat, kuten Samsung ja Huawei, ovat vielä pitäneet kuulokeliitännän mukana uusimmissakin tuotteissaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Missä tyrmistyneet kommentit? Ai niin, vain Apple olikin se paha!. 😂

  • Vili

   ”Yllätys”

 2. Mulligan

  ja suosio sekä menekki on taattu….

 3. Robob

  Hienoa, että saadaan myytyä lisää erilaisia ylihintaisia adaptereita, dongleja ja langattomia kuulokkeita. Kuulokkeisiin voisi tehdä jotkut vaihtamattomat akut jotka kestäisivät max 3 vuotta. Saataisiin myyntiä lisää. Latureissa tässä on onnistuttu jo aika hyvin. Mulla on latureissa käytössä vasta 13 erilaista latausliitintä. Uusia voisi vielä varmaan kehitellä monia erilaisia. Kaikkein paras tietenkin olisi jos jokainen valmistaja kehittäisi jokaiseen laitteeseensa omat liittmensä jotka toimisivata vain ja ainoastaan sen laitteen kanssa.

Tuoreimmat jutut