Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple pysynyt hiljaa – uusi versio iPhone 6:sta myyntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 6:sta on tullut myyntiin uusi 32 gigatavun versio kultaisena värivaihtoehtona.

iPhone 6:sta on tullut myyntiin uusi 32 gigatavun versio kultaisena värivaihtoehtona.

Apple on tuonut tai tuomassa iPhone 6:sta jälleenmyyjien kautta myyntiin uuden ennen näkemättömän version, kultaisen version 32 gigatavun muistilla.

iPhone 6 ei ole aiemmin ollut saatavilla 32 gigatavun muisteilla, sillä se esiteltiin aikoinaan markkinoille 16, 64 ja 128 gigatavun tallennusmuistivaihtoehdoilla.

Uusi 32 gigatavun iPhone 6 näyttää olevan tähdätty lähinnä Aasian markkinoille. Se on saapunut myyntiin helmikuussa jo yhden kiinalaisjälleenmyyjän kautta ja 10. maaliskuuta puhelimen tuo myyntiin myös Taiwan Mobile. Muista jälleenmyyjistä ei ole vielä tietoa. Apple itse ei myy puhelinta omassa kaupassaan. Uudesta versiosta kertoo muun muassa 9to5Mac.

iPhone 6 esiteltiin alun perin jo syksyllä 2014. Taiwan Mobilen mukaan uusi 32 gigatavun iPhone 6 on sen myynnissä historian edullisin iPhone – puhelinta myydään ”ilmaiseksi” liittymäsopimuksen kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut