Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nähdäänkö Firefoxissa uusia ominaisuuksia? Mozilla osti suositun Pocket-sovelluksen tekijän

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pocket

Mielenkiintoisen verkkosisällön tallentamiseen ja jakamiseen tarkoitetun Pocketin kehittäjä Read It Later, Inc. siirtyy Firefox-selaimestaan ja Thunderbird-sähköpostiohjelmastaan tunnetun Mozillan omistukseen.

Android- ja iOS-sovelluksina sekä selainlaajennuksena tarjolla olevalla Pocketilla on tätä nykyä jo 10 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää. Mozilla ja Pocketin kehittäjä kertovat tehneensä jo pidempään yhteistyötä Pocketin Firefox-integraation myötä, ja yhteiset visiot johtivat siihen, että Mozilla nyt ostaa Pocketin kehittäjän itselleen.

Pocketin tekijöiden mukaan kauppa ei vaikuta Pocketin toimintaan, vaan palvelua tullaan tarjoamaan ja kehittämään entiseen malliin ja jo ennestään olemassa olleiden suunnitelmien mukaisesti. Kaupan myötä yhtiö saa kuitenkin lisää resursseja ja osaamista käyttöönsä. Read It Later myös jatkaa toimintaa edelleen itsenäisenä yksikkönä.

Pocket on palvelu, jolla verkkosivuja ja muuta sisältöä voi tallettaa myöhempää tarkastelua varten. Omien talletusten lisäksi Pocketista voi selata suositeltua sisältöä. Viime vuonna palveluun tuli myös mahdollisuus seurata muita käyttäjiä ja tarkastella näiden suosituksia. Yrityskaupan myötä onkin mahdollista, että esimerkiksi Firefox-selaimessa nähtäisiin uusia, Pocketiin perustuvia ratkaisuja.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut