Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC Vive saa suoran kilpailijan – LG ja Valve kehittävät VR-laseja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC Vive -virtuaalilasit ja ohjaimet.

HTC Vive -lasien kehitykseen osallistunut Valve tekee nyt yhteistyötä LG:n kanssa.

LG ja videopeliyhtiö Valve kehittävät yhteistyönä virtuaalitodellisuuslaseja (VR), jotka hyödyntävät Valven SteamVR -seurantateknologiaa, uutisoi Road to VR -sivusto. LG:n ja Valven lasit olisivat suora kilpailija HTC:n suosituille Vive-laseille, joiden kehitykseen Valve myös osallistui.

Valven 3D-seurantajärjestelmä on maksuton ja avoin alusta, ja LG on HTC:n jälkeen ensimmäinen laitevalmistaja, joka alustaa ryhtyy hyödyntämään. Paljoakaan laseista ei vielä tiedetä, mutta Valve on kertonut, että tulossa on korkeaa tarkkuutta tarjoava, toisen sukupolven VR-kokemus.

LG:n ja Valven laitteen prototyyppiä esitellään tällä viikolla San Franciscossa järjestettävässä videopelikehittäjien GDC-konferenssissa, jossa tarkoituksena on kerätä palautetta pelikehittäjiltä. Laitteen hinnoittelusta ja julkaisuaikataulusta kerrotaan myöhemmin.

Oman seuranta-alustan ja HTC-yhteistyön myötä Valvella on jo kokemusta VR-ratkaisuista, muttei LG:kään ensimmäistä kertaa ole asialla. Viime vuonna G5-puhelimelle esitelty 360 VR -laite ei kuitenkaan saanut suurta suosiota, ja monien mielestä laite tuli markkinoille keskeneräisenä. Tällä kertaa liikkeellä ollaan osaavassa seurassa, ja mobiiliratkaisun sijaan nyt ollaan myös kehittämässä hienostuneempaa työpöytäratkaisua.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut