Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 3310 ja muut uutuudet – täältä näet tilaisuuden suorana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Toistaiseksi ainoa julkistettu uusi Nokia-älypuhelin on Kiinassa lanseerattu Nokia 6.

Aiemmin esitelty Nokia 6 saanee tänään kansainvälisen version.

HMD Global pitää oman julkistustilaisuuden Mobile World Congressissä tänään Suomen aikaa 17.30. Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Nokia Mobilen Facebook-kanavan kautta. Halukkaat voivat seurata uusien Nokioiden julkistusta hetki hetkeltä.

Yhtiön odotetaan esittelevän yhteensä neljä eri puhelinta. Eniten mielenkiintoa ja palstatilaa kahminut laite on Nokia 3310, josta pitäisi tulla uudistettu versio ohuempana, kevyempänä ja värinäytöllisenä.

Tilaisuudessa nähtäneen myös Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimet sekä kansainvälinen versio aiemmin esitellystä Nokia 6 -älypuhelimesta. Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimet olisivat keskiluokkaisia laitteita. Nokia 6:n tekniset tiedot taasen tuskin muuttuvat juurikaan Kiina-versiosta.

Alta voit seurata HMD Globalin tiaisuutta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kunhan lavalle ei astele kukaan Olli-Pekka Kallasvuon tapaisella aksentilla varustettu henkilö!. Mielellään englannin natiivipuhuja!. 👍

    • Hendriks

      Meni hyvin HMD:n Arton esiintymiseen saakka!. Palkkaisivat jonkun puhumaan, jonka puhe ei ole niin väkinäistä, suomalainen ei osaa olla innokas puhuja!.