Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone 7 Plus rupesi savuamaan – Apple: ”Tutkimme asiaa”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vertailun vuoksi: iPhone 7 Plus peilimustana värinä.

iPhone 7 Plus.

Eilen Brianna Olivas latasi Twitteriin videon, jossa hänen iPhone 7 Plus -älypuhelimensa rupesi yhtäkkiä vain savuamaan. Videolla näkyy, kuinka näyttölasi paisuu irti metallirungosta ja välistä tulee savua. Olivas kertoo, että hänen poikaystävänsä oli ottanut puhelimen irti laturista, minkä jälkeen puhelin rupesi pian savuamaan.

”Me olemme yhteydessä asiakkaan kanssa ja selvitämme asiaa”, Applelta kerrotaan Mashablelle. Yhtiö kertoi Olivakselle, että se tekee puhelimelle testejä ja palaa asiaan seuraavien viikkojen aikana.

Aivan viaton Olivaksen iPhone 7 Plus ei ollut, sillä hän vei sen Apple Storeen tarkastettavaksi, kun laite ei käynnistynyt. Siellä puhelimelle tehtiin lukuisia testejä, joiden jälkeen puhelimen kerrottiin olevan kunnossa. Puhelin alkoi toimimaan normaalisti, kunnes seuraavana päivänä se alkoi savuamaan.

Apple ei ole kommentoinut, onko kyseessä laajempi ongelma vai onko kyse yksittäistapauksesta. Myöskään ei tiedetä, ovatko muut muuttujat, kuten kolmannen osapuolen laturi, vaikuttaneet asiaan. Kyseessä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun iPhone 7- tai 7 Plus -puhelin olisi väitetysti räjähtänyt.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Applehaluaarahasi

  Applen meriselitykset sen kun jatkuu. Onnetonta rautaa jos akku syttyy tuleen muiden latureilla. Tukesilta kielto Applen laitteille.

  • SANDY

   Applen ”omat” laturit ovat sitä samaa saibaa mitä ne ”kiinalaisetkin”

   • Janne Laakso

    Usko huviksesi, kyllä niissä eroja on :D Nimekkäiden valmistajien on pakko pitää huoli, että laturit on asianmukaisesti suojattu, mutta nimettömänä myytävät kiinanpaskeet voivat olla mitä sattuu, koska myyjät eivät niistä koskaan joudu vastuuseen. ”Kiinalainen” laturi _voi_ olla ihan toimiva, mutta aivan yhtä hyvin, ellei todennäköisemminkin, se voi olla aivan sutta ja sekundaa.

 2. Henrik1

  Apple…🤔.

 3. Kuulostelija

  No niin, 0,00001% iPhone 7 Plus puhelimissa voi olla tuo sama vika, kannattaa olla varuillaan.

 4. jepajuudas

  Lähetti tuo naiselle kiinalaisen laturin ja kirjekuoren. Tämän jälkeen kaikki on taas kunnossa.

 5. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Jälleen yksi todiste siitä, että kaikki sähkölaitteet toimii savulla. Ja kun se savu pääsee ulos, ne ei enää toimi.

 6. pyärämies

  Heh! Tekee yliarvostetulle ompulle kutaa tuollainen savuaminen. Vai oisko assia nii, notta pittää sammua seurata pysyäxeen immeisten miälis?

 7. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  En muuten itse olisi mennyt kuvaamaan tuohon lähietäisyydelle tuota savuavaa puhelinta.

Tuoreimmat jutut