Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung esittelee lisätyn todellisuuden Monitorless-lasit

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin C-Labin Monitorless-lasit.

Samsungin C-Labin Monitorless-lasit.

Samsung aikoo esitellä Mobile World Congressissa useita sen sisäisen C-Lab-hautomo-ohjelman tuloksena syntyneitä virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden tuotteita, kertoo The Verge.

Mielenkiintoisimpien joukkoon näyttäisivät kuuluva Monitorless-nimeä kantavat virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden lasit, jotka kytkeytyvät Wi-Fi Direct -yhteydellä joko tietokoneeseen tai ällypuhelimeen.

Tietokoneeseen kytkettynä lasit hyödyntävät Windows Holographic Shell -käyttöliittymää. Puhelimeen kytkettynä laseissa voi tarkastella yhtäaikaisesti useampia ruutuja.

Valmiista laajasti myyntiin tulevasta tuotteesta Monitorless-laseissa tuskin on vielä kyse, vaan enemmänkin teknologista kehitystä esittelevästä demolaitteesta. Lasit muistuttavat idealtaan melkoisesti Microsoftin HoloLensiä, joskin se toimii itsenäisesti muista laitteista toisin kuin Samsungin lasit.

Monitorless-lasien lisäksi Samsung aikoo esitellä virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden sovelluksia, jotka mahdollistavat virtuaalisen matkustelun, huonekalujen tarkastelun omassa kodissa virtuaalisesti ennen niiden ostamista sekä tarjoavat apua heikkonäköisille.

Samsung C-Lab on jo viime kuukausina esitellyt erikoisia uutuustuotteita. esimerkiksi 360 asteen puettavan pääkameran sekä erilaisia ihonhoidon innovaatioita.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut