Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen BeatsX-kuulokkeet nyt tilattavissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

BeatsX:n neljä eri värivaihtoehtoa - harmaa ja sininen ovat uusia.

BeatsX:n neljä eri värivaihtoehtoa – harmaa ja sininen ovat uusia.

Applen BeatsX-kuulokkeet ovat nyt tilattavissa sen omassa verkkokaupassa. Kuulokkeiden hinta on 149,95 euroa.

Valkoisena ja mustana värivaihtoehtona kuulokkeet luvataan lähettää heti seuraavana arkipäivänä, harmaat ja siniset kuulokkeet lähtevät matkaan 7-10 arkipäivän jälkeen.

BeatsX-kuulokkeiden piti alun perin tulla saataville jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Apple myönsi BeatsX-kuulokkeiden lisämyöhästymisen kertoessaan myös pari kuukautta myöhästyneiden AirPods-kuulokkeiden ensimmäisten toimitusten alkamisesta joulun alla.

Ainakin maailmalla BeatsX-kuulokkeiden mukana toimitetaan nyt myös 3 kuukauden Apple Musiikki -tilaukseen oikeuttava koodi. Apple Musiikki tarjoaa ilmaisen 3 kuukauden kokeilujakson kaikille uusille käyttäjille, mutta ilmeisesti kuulokkeiden mukana tulevan koodin voivat käyttää myös jo aiemmin Apple Musiikin tilanneet käyttäjät. Apple Musiikin normaali hinta on 9,99 euroa kuukaudelta.

Myös BeatsX-kuulokkeet sisältävät Applen uuden W1-piirin AirPodien sekä ensimmäisenä myyntiin tulleiden Beats Solo3 Wireless ja Powerbeats3 Wireless -kuulokkeiden tavoin. W1-piirin ansiosta kuulokkeiden paritus kaikkien käyttäjän Applen laitteiden kanssa käy vaivattomasti. BeatsX:t tarjoavat 8 tunnin akunkeston ja 5 minuutin latauksella lisää käyttöaikaa saa 2 tuntia.

Applen AirPodeista BeatsX-kuulokkeet eroavat in-ear-muodollaan sekä kaulahihnalla. Mukana on myös useita eri kokoisia korvatyynyjä, joista voi valita omiin korviinsa sopivan koon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut