Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Polarin Android-kello saa jättipäivityksen – mukana ekstraherkkua uimareille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Polar M600 Android Wear -kello tulee kahtena eri värivaihtoehtona.

Polar M600 Android Wear -kello tulee kahtena eri värivaihtoehtona.

Suomalaisen Polarin M600-kello on yksi kelloista, joka myös päivittyy uuteen Android Wear 2.0:aan. Google julkaisi Android Wear 2.0:n viimein eilen valmiina versiona.

Polar tuo pian tulevassa Android Wear 2.0 -päivityksessä kelloonsa myös omia lisäyksiä. Mukaan on tulossa uusia mittauksia allasuintiin, kuten etäisyys, vauhti, vetojen määrä minuutissa sekä vetojen määrä altaan pituudella. Lisäksi päivitetty Polar M600 tunnistaa myös uintityylin.

Mukana Polar-kellon uudessa ohjelmistossa on myös suomen kielen tuki.

Lisäksi Polarin mukaan M600:n akunkesto paranee päivityksellä.

Android Wear 2.0 itsessään sisältää paljon uudistuksia. Kellojen toiminta muuttuu itsenäisemmäksi, sovelluksia voi asentaa lisää suoraan kellosta itsestään löytyvästä Google Play -kaupasta ja ne voivat toimia ilman puhelimen läsnäoloa.

Lisäksi sovellukset voivat tarjota tietojaan osaksi kellotauluja niin sanottuina komplikaatioina ja tekstinsyöttötavat lisääntyvät näppäimistöllä sekä piirrettyjen kirjainten tunnistuksella.

Android Wear 2.0:ssa uudistuu myös käyttöliittymä ja ulkoasu. Esimerkiksi ilmoituksiin vastaamisen painike tuodaan helpommin saataville osaksi samaa näkymää itse ilmoituksen kanssa ja eri näkymiä on muutenkin yksinkertaistettu helpommin käytettäväksi.

Googlen palveluista Android Wear 2.0 tuo kelloihin Android Payn ja Google Assistantin, mutta nämä eivät toistaiseksi ole saatavilla Suomessa tai suomeksi lainkaan eivätkä näin ole niin tärkeitä suomalaisesta näkökulmasta.

Lisää Android Wear 2.0:n uudistuksista aiemmassa jutussamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut