Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Olisiko tässä tyylikäs Android Wear -kello? Kiinalaisvalmistaja iskee ensimmäisellään uuteen aaltoon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZTE Quartz Evan Blassin VentureBeat-sivustolla vuotamassa kuvassa.

ZTE Quartz Evan Blassin VentureBeat-sivustolla vuotamassa kuvassa.

Lähiaikoina on odotettavissa uusien Android Wear -kellojen tulva keskiviikkona julkaistavan merkittävän Android Wear 2.0 -päivityksen myötä.

Joukkoon liittyy myös ZTE ensimmäisellä Android Wear -kellollaan, jonka mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass on nyt paljastanut VentureBeat-sivustolla.

ZTE Quartz -niminen kello tulee pyöreällä näytöllä ja sisäänrakennetulla mobiiliverkkoyhteydellä. Todennäköisesti kello tukee myös puheluja itsenäisesti. Luonnollisesti ZTE Quartz yhdistyy myös älypuhelimeen Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksin.

Tarkat tekniset yksityiskohdat ZTE Quartzista ovat vielä hämärän peitossa. Myös Evan Blass toteaa päässeensä käsiksi vain ylimalkaisiin ja alkuvaiheessa olleisiin markkinointimateriaaleihin, joissa ei yksityiskohtia mukana ollut.

ZTE saattaa julkistaa Quartzin helmikuun lopulla Mobile World Congressin yhteydessä.

Evan Blass huomauttaa myös ZTE:n jo aiemminkin myyneen Quartz-nimistä laitetta, mutta tuolloin kyseessä oli älypuhelin.

Myös muun muassa Huawei saattaa julkistaa MWC:ssä ZTE:n ohella uuden Android Wear -älykellon muiden uutuuksiensa rinnalla. Jo Android Wear 2.0:n yhteydessä julki ovat tulossa LG:n Googlen kanssa kehittämät LG Watch Style ja LG Watch Sport.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut