Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG-uutuudet jälleen uusissa vuodoissa: esillä G6-huippupuhelin ja Watch Stylen myyntipakkaus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuodot LG:n tulevista uutuuksista jatkuvat. Uudet Googlen kanssa läheisessä yhteistyössä kehitetyt kellot LG Watch Style ja LG Watch Sport julkistetaan jo tämän viikon keskiviikkona 8. helmikuuta. Uuden huippupuhelimen G6:n julkistus puolestaan on vuorossa 26. helmikuuta Mobile World Congressin alla.

LG G6 kuorten sisällä.

LG G6 kuorten sisällä.

Tällä kertaa G6 on nähty uusissa kiinalaisperäisissä kuvissa, jossa puhelin nähdään suojakuorten sisällä. Mitään varsinaista uutta kuvat eivät enää jo aiemmin kattavasti vuotaneesta puhelimesta paljasta.

Viikonloppuna harjatulla metallitakapinnalla varustettu versio G6:sta nähtiin kattavasti useissa näyttävissä vuotokuvissa.

LG G6 kuorten sisällä eri kuvakulmista.

LG G6 kuorten sisällä eri kuvakulmista.

G6 on saamassa uuden 5,7 tuuman kulmistaan pyöreän näytön tavallisesta poikkeavalla 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näyttö kattaa tavallista suuremman osan G6:n etupuolesta pienempien näytönreunusten ansiosta. Lisäksi LG G6:n odotetaan olevan vedenkestävä sekä sisältävän sisuksissaan Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin. Pohjassa G6:ssa on USB-C-liitäntä sekä kaiutin. 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä puolestaan löytyy yläpäästä.

Toisaalta LG Watch Stylen myyntipakkaus on nyt paljastunut GSMArenan julkaisemissa kuvissa. Kellostakaan ei varsinaisesti ole tarjolla uutta tietoa, joskin ensi kertaa kuvassa nähdään myös Watch Stylen tumma värivaihtoehto. Watch Stylen lisäksi LG:ltä on tulossa myös suurempi Watch Sport.

LG Watch Stylen myyntipakkaus GSMArenan julkaisemassa kuvassa.

LG Watch Stylen myyntipakkaus GSMArenan julkaisemassa kuvassa.

Molemmat LG:n uutuuskellot sisältävät pyöreän OLED-näytön. Watch Sport on kelloista suurempi ja ominaisuuksiltaan selvästi parempi – ainoastaan se sisältää mobiiliverkkoyhteydet, sykemittarin, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen sekä NFC-yhteyden, joka mahdollistaa Android Pay -maksut tuetuissa maissa (ei Suomessa). Molemmissa on pyöritettävä digitaalikruunupainike Apple Watchin tavoin, Watch Sportissa lisäksi kaksi lisätoimintopainiketta.

Lisätietoa LG:n uutuuskelloista aiemmassa artikkelissamme.

LG Watch Sport ja LG Watch Style TechnoBuffalon aiemmin julkaisemassa kuvassa.

LG Watch Sport ja LG Watch Style TechnoBuffalon aiemmin julkaisemassa kuvassa.

LG Watch Style. Evan Blassin Twitterissä aiemmin julkaisema kuva.

LG Watch Style. Evan Blassin Twitterissä aiemmin julkaisema kuva.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut