Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG patentoi erikoisen älypuhelimen: näyttö kiertyy reunan yli molemmilla puolille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Taittuvien näyttöjen myötä älypuhelimissa tultaneen jälleen näkemään erikoisempia ratkaisuja, kun nyt puhelimet ovat viime vuosina muovautuneet pitkälti samanmuotoisiksi. Myös LG:n patentti kertoo yhdestä mahdollisesta kehityssuunnasta älypuhelimille.

LG:n patentoimassa älypuhelimessa näyttö kiertyy yläreunan yli niin, että näyttö löytyy sekä edestä että takaa puhelimesta. Patenttihakemuksen bongasi The Leaker.

Kyse on patenttikonseptista, joten kuvien puhelinta ei välttämättä (tai edes todennäköisesti) ikinä nähdä aivan tällaisena markkinoilla. Puhelimessa ei esimerkiksi näy aukkoja kaiuttimille ja eikä välttämättä edes kameroita, sormenjälkitunnista tai painikkeita.

Puhelimesta näytön alapuolelta löytyvää pyöreää kohtaa on pidetty painikkeena tai jopa kameran sijaintina, mutta sen tarkoituksen voidaan spekuloida olevan myös aivan omanlaisensa: kyse voi olla kierrettävästä kiinnityksestä, jolla näyttö kiinnitetään kiinni puhelimen pintaan ja avaamalla näytön saisi levitettyä näkymään katseltavaksi kokonaan kerralla edestä ja takaa löytymisen sijasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut