Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nappikuulokkeetkin voivat nykypäivänä saada ohjelmistopäivityksen – Applen AirPodit saivat juuri ensimmäisensä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

Aikanaan ei matkapuhelimille edes julkaistu ohjelmistopäivityksiä. Kun niitä alkoi tulla, piti puhelin viedä huoltoliikkeeseen päivitettäväksi. Nykyään älypuhelimet sentään voi päivittää suoraan verkon yli helposti ja vaivattomasti – samoin, kuten tietokoneet, tabletit ja kellot sekä monet muutkin päivittäin käytettävät laitteet.

Kun äly ja ohjelmiston merkitys laitteessa kasvaa, tulevat usein kuvaan mukaan samalla myös ohjelmistopäivitykset. Niin myös nyt kuulokkeiden osalta – eikä ilmiö ole enää edes aivan tuore. Monet valmistajat ovat jo aiemmin tarjonneet päivityksiä kuulokkeilleen.

Yhtä saumattomia ne eivät päivityksistä ole tehneet kuin Apple.

Nyt ensimmäisen ohjelmistopäivityksen nimittäin ovat saaneet myös Applen täysin langattomat AirPods-kuulokkeet. Niiden ohjelmiston versionumero pomppaa ensimmäisellä päivityksellä versiosta 3.3.1 versioon 3.5.1. Ensimmäisen päivityksen sisällöstä ei ole tietoa – ilmeisesti kyseessä on vain virhekorjauksia ja yleisiä parannuksia sisältävä päivitys. Aikanaan tulevaisuudessa AirPodit voivat saada päivityksillä jopa uusia toimintojakin.

Apple on tehnyt AirPodsien päivittymisestä huomaamatonta. Se tapahtuu automaattisesti taustalla kuulokkeiden ollessa säilytys- ja latauskotelossaan.

Omien AirPods-kuulokkeiden ohjelmistoversion voi tarkastaa niihin yhteydessä olevasta iPhonesta tai muusta Apple-laitteesta Asetukset-valikosta Yleiset -> Tietoja -> AirPods -kohdasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  Hyi, automaattist päivitykset taustalla. MItä lie roksaa tulee samalla ;)

  • Hendrik

   Avaisitko asiaa hieman enemmän?. 🙄

  • Pukki...

   Olen hyvin vakuuttunut siitä että roksaa sieltä ei tule.