Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei kaappasi Applen ex-mainoskasvon – tähdittänyt myös Die Hardia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Mate 9.

Huawei Mate 9.

Näyttelijä Justin Long, joka on tunnettu muun muassa Die Hard 4.0 -elokuvasta, esiintyy tuoreessa Huawei Mate 9:n mainoksessa. Tilanteesta tekee mielenkiintoisen se, että Long oli pitkään Applella iMacin mainoskampanjoissa. Vuosina 2006-2009 Long oli Applen Mac-mainoksissa mukana yhdessä John Hodgmanin kanssa.

Uudessa Huawei Mate 9 -mainoksessa Long esittää työnhakijaa työhaastattelussa. Haastattelijana kuitenkin toimii ihmisen sijaan Mate 9 -puhelin, joka kommunikoi hymiöiden, kuvien ja videoiden välityksellä. Lopussa myös ääneen pääsee Amazonin virtuaaliavustaja Alexa, joka on esiasennettuna Huawei Mate 9 -puhelimissa Yhdysvalloissa.

Mainoskampanjan takana olevan WPP Blast Radiuksen johtaja Jessica Grizzel olisi halunnut tuoda mainoksissa esille Longin aiemman suhteen Applen kanssa, mutta muun muassa Longin rohkaisusta he päätyivät tuomaan asian esille hieman hienovaraisemmin – siten, että ihmisten pitäisi pystyä päättelemään se itse. Asiasta kirjoittaa MacRumors.

Uusi mainoskampanja pyrkinee saamaan Huaweille enemmän jalansijaa Yhdysvaltain markkinoilla. Huawein tavoitteena on päästä maailman suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi vuoteen 2021 mennessä.

Get a Mac -kamnpanjassa Long esitti Mac-tietokonetta ja keskusteli PC-tietokoneen kanssa. Mainokset alkoivat Longin lauseella ”Hello, I’m a Mac”. Niissä Mac ja PC normaalisti keskustelivat jostain tietystä aiheesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut