Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google julkaisi Android 7.1.2:n ensimmäisenä testiversiona – Nexus 6 ja Nexus 9 eivät enää saa päivitystä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Android logoGoogle on julkaissut Androidista uuden 7.1.2-version Androidin beetatestausohjelmaan liittyneille käyttäjille.

Android 7.1.2:n beeta on jo saatavilla Googlen omille Pixel ja Pixel XL -puhelimille, LG:n Nexus 5X:lle, Nexus Playerille, Pixel C:lle sekä pian myös Huawein Nexus 6P:lle. Päivitys ei ole saapumassa jatkossakaan enää Nexus 6:lle tai Nexus 9:lle, joiden osalta tuoreimmaksi Android-versioksi on jäämässä nykyinen Android 7.1.1. Tietoturvapäivityksiä Nexus 6 ja Nexus 9 saavat vielä ainakin lokakuuhun asti.

Android 7.1.2:ssa kyse on pienestä korjaus- ja ylläpitopäivityksestä, joka ei sisällä merkittäviä toiminnallisia uudistuksia. Sen sijaan mukana on korjauksia bugeihin, optimointeja sekä pieniä parannuksia operaattoreille ja käyttäjille.

Android Beta Program -ohjelmaan liittyminen käy helposti. Uuden Android 7.1.2 -päivityksen jakelu tapahtuu tyypilliseen tapaan vaiheittain seuraavan muutaman päivän sisällä.

Googlen mukaan Android 7.1.2 tullaan julkaisemaan valmiina versiona tulevien kuukausien aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut