Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta ei saa mustia AirPods-kuulokkeita – BlackPods paikkaa puutteen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BlackPods.

BlackPods.

Apple esitteli syksyllä uudet täysin langattomat AirPods-kuulokkeensa vain valkoisena värinä. Samanaikaisesti kuumimmat iPhone 7 -värivaihtoehdot olivat uudet peilimusta ja mattamusta.

Applen päätöstä jättää komeat mustat AirPodit tekemättä kummasteltiin jo syyskuussa.

Nyt verkkoon on ilmestynyt BlackPods-kauppa, joka lupaa tehdä valkoisista AirPods-kuulokkeista mustat. BlackPods-kuulokkeita myydään uutena mustana 249 dollarilla ja jälkikäteen värimuunnos maksaa 99 dollaria. Yhdysvalloissa Applen AirPods-kuulokkeiden tavallinen hinta on 159 dollaria.

Värimuunnokset eivät ole uusi asia älypuhelimissa, mutta AirPodien myötä kustomointi on nyt rantautunut myös kuulokkeisiin. Kuten yleensä, mainitsee myös BlackPods ettei se ole virallinen Apple-jälleenmyyjä eikä Applella ole muunnoksen jälkeen enää velvoitetta korjata tai hyvittää rahoja mustiksi muutetuista kuulokkeista. Jokainen siis edetköön omalla vastuullaan.

BlackPods kertoo kehittäneensä oman pinnoitusjärjestelmän erityisesti AirPods-kuulokkeille. Kolmiosaisen prosessin tuloksena kerrotaan olevan ”luksusta tarjoava naarmuja kestävä viimeistely”. Työ tapahtuu New Yorkin Brooklynissa. Viimeistely hoidetaan käsityönä ja jokainen kuulokepari saa osakseen tiukan visuaalisen ja laadullisen tarkastuksen.

Mustaksi käsittely kattaa myös AirPods-kotelon.

BlackPods kotelon kanssa.

BlackPods kotelon kanssa.

iPhone 7 ja AirPods.

iPhone 7 ja AirPods.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Nuppis

  Voisiko joku selittää, miksi Apple kuvittelee, että yhdenkokoiset kuulokkeet ilman minkäänlaisia sovituskappaleita sopisivat kaikille?

  Viimeisten kolmen sukupolven Apple-kuulokkeet ovat aina tipahtaneet korvistani enkä pidä itseani mitenkään ”isokorvaisena”

  • Prinssi

   Itse olen siinä käsityksessä, että ”podsit” pidetään suht löyhästi korvassa olevassa kuopassa, eli ei perinteiseen tapaan tungeta korvakäytävään.

   Ääni on mielestäni hyvä ja näin pidettäessä kuulee myös ympäristöään. Toisinaan pidän korvakäytävään työnnettäviä, vaikka en kuuntele mitään, koska ne toimivat kuulosuojaimina. Nämä alkavat kuitenkin pidempään käytettäessä ärsyttämään ihoa ikävästi. Tätä ongelmaa ei ”podseissa” ole.

   • akzuh

    Jos käyttää kunnon nappeja, ei tapahdu tuota ärsytystä. Ainakin itsellä käytössä olevat bosen qc20, pystyy pitämään kuulokkeita +12h päässä ongelmitta. Tullut tämä testattua esim pitkillä lennoilla. Muilla napeilla tuo ärsytys, paine ongelma ilmenee muutaman tunnin käytön jälkeen. Toki podseilla tätä painoa ei tapahdu.

 2. Hendrik

  Tavaramerkkirikoksen tunnusmerkit täyttyvät!.

Tuoreimmat jutut