Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S7 edge -puhelimien näyttöjä vaivaa ”kuolleiden pikseleiden pinkki viiva”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

”Kuolleiden pikseleiden pinkki viiva” ilmestyy näytön oikeaan laitaan.

Samsungin Galaxy S7 edge -puhelimia vaivaa mielenkiintoinen näyttöongelma, kertoo verkkosivusto PhoneArena. Käyttäjät ympäri maailmaa valittelevat eri keskustelupalstoilla, kuten Redditissä ja operaattoreiden omilla palstoilla, että Galaxy S7 edgen näyttöön ilmestyy ”kuolleiden pikseleiden pinkki viiva”. Kyseessä ei ole aivan tuore ongelma, sillä ensimmäiset valitukset on annettu jo viime kesänä.

Yhtiö ei ole vielä kertonut Galaxy S7 edgeen liittyvästä näyttöongelmasta, mutta käyttäjät voivat varmistaa ongelman todeksi. Ongelma on luultavasti rautapuolella, joten sitä ei pystyne korjaamaan ohjelmistopäivityksillä.

Jos Galaxy S7 edge -puhelimesi kärsii kyseisestä ongelmasta, voi sitä yrittää korjata resetoimalla näytön. Se onnistuu näppäilemällä puheluvalikossa *#0*#, minkä jälkeen täytyy painaa punaista, vihreää ja sinistä väriä. Jotkut käyttäjät kertovat, että pinkki viiva katoaa – ainakin hetkellisesti – painamalla Samsungin logoa näytön yläpuolelta.

Samsung ei ole antanut ongelmaan liittyen virallista lausuntoa, mutta yhtiön verkkosivujen keskustelupalstalla kehotetaan ongelman kohdanneita tuomaan puhelin tarkastukseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  OlikohanSamsungilta ihan viisasta tuoda pelkästään edge näyttöjä (flat näytöt hylättiin S7 malleista). 😕👎

  • SANDY

   Onhan normi S7 flat

   S8 on povattu vain kaarevilla näytöillä

   • Henrik1

    Onhan normi S7 flat.

    Onko siis täällä myös myynnissä?.En ole perehtynyt asiaan.Jos näin on niin sitten on 👌.

    • Joni

     Kannattaisi perehtyä asiaan ennenkuin kommentoi.

     • Henrik1

      Joni.
      Olet oikeassa.

 2. Hendrik

  Tyypillistä, ei oteta virallista kantaa!. 🙄😓

 3. seisoppa

  Itselläni oli samanlainen ongelma, tosin pinkkiä/punaista raitaa ei näkynyt silloin, kun always on displayn kello näkyi (koska pikselithän ovat silloin pois päältä). Harmillinen vika sinänsä, josta kärsin kolmisen viikkoa ennen kuin sain aikaiseksi viedä huoltoon. Lisäharmitusta aiheutti se, että pudottamisen seurauksena hajosi jo kerran aiemmin näyttö ja se vaihdettiin ja nhjyt pari kuukautta myöhemmin sai taas näytön takia viedä puhelimen pajalle.

  Plussaa voi antaa kuitenkin korjauksen nopeudesta. Tiistaina jätin näyttövikaisen puhelimen Sampan lippulaivaliikkeen huoltoon Turussa ja tänään keskiviikkona sain sen jo takaisin. Ohjeistuksen mukaan myös akku vaihdettiin samalla. Lahjana sain vielä puhelimelle sopivan kangaspussinkin.

 4. huhhuh1

  Vika tuskin on näytössä jos viivan saa kerta pois edes hetkellisesti. Viiva näyttää tulevan myös aina samaan kohtaan.

  Tuo vaikuttaa ennemminkin joltain puhelimen näytön automatisoituun testaamiseen liittyvältä kohdistus viivalta kuin varsinaiselta näytö vialta. Eiköhän tuo ole korjattavissa ihan ohjelmiston päivityksellä kun vain Samsung saa sellaisen aikaiseksi.

Tuoreimmat jutut