Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-paljastukset lähtevät käsistä: nyt esiin pamahti ”Nokia Heart”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

"Nokia Heart" GFXBenchissä.

”Nokia Heart” GFXBenchissä.

Uusien Androidilla varustettujen Nokia-laitteiden odotus käy kuumana – lisää Kiinassa jo julkistetun Nokia 6:n jatkoksi on luvassa 26. helmikuuta, kun Nokia-puhelimia nykyisin myyvä HMD Global järjestää tilaisuuden Barcelonassa ennen mobiilialan vuotuista jättitapahtumaa Mobile World Congressia.

Loppuviikosta paljastuneen mahdollisen Nokia-tabletin (tai älypuhelimen, jos tieto näytön koosta on väärä) jatkoksi nyt GFXBenchissä on paljastunut myös toinen Nokia-laite, nimeltään ”Nokia Heart”.

Nokia Heart vaikuttaa teknisten ominaisuuksien perusteella Nokia 6:n alapuolelle sijoittuvalta uutuudelta – jos tiedot siis pitävät paikkansa.

GFXBenchin mukaan Nokia Heartissa olisi:

  • Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio
  • 5,2 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä
  • 13 megapikselin takakamera, Full HD -videokuvaus
  • 8 megapikselin etukamera, Full HD -videokuvaus
  • Qualcomm Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri (8 Cortex-A53-ydintä, 1,4 GHz ja Adreno 505 -grafiikkasuoritin)
  • 2 gigatavua RAM-muistia
  • 16 gigatavua tallennusmuistia
  • NFC

GFXBench-tietoja voidaan väärentää, mutta ainakin yksi seikka puhuu näiden tietojen puolesta: ne ovat uskottavia eivätkä kovin erikoisia. Nokia 6:ta edullisempi Nokia-puhelin heikommalla tekniikalla ei olisi yllätys. Nokia 6:n hinta Kiinassa on 1 699 juania eli reilut 230 euroa. Nokia-älypuhelinmallistoon tulee epäilemättä kuulumaan myös vielä edullisempia vaihtoehtoja.

Nokia Heartissa olisi tietojen perusteella Nokia 6:ta pienempi ja vähemmän tarkka näyttö, pienemmän tarkkuuden kamera, sama järjestelmäpiiri, puolet vähemmän RAM-muistia ja neljäsosa sisäistä tallennusmuistia.

Muista eroista ei vielä tiedetä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut