Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft toi Surface Pro 4:n tarjolle ilman Surface-kynää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

surface-pro-4 kynä

Microsoftin on huhuttu julkaisevan täysin uuden Surface Pro 5 -mallin mahdollisesti tulevan kevään aikana, mutta sitä odotellessa on nyt oiva mahdollisuus napata nykyinen Surface Pro 4 hieman aiempaa edullisempaan hintaan. Microsoft on tuonut tarjolle Surface Pro 4:n, jota myydään ilman Surface-kynää. Kynän jättäminen pois paketista tiputtaa hintaa tuntuvasti.

Ilman kynää voi ostaa vain kaikkein edullisimman version Surface Pro 4:stä, eli m3-suoritinta, neljän gigatavun RAM-muistia ja 128 gigatavun tallennusmuistia käyttävän version. Sen hinta Microsoftin omassa verkkokaupassa on 919 euroa, kun kynän kanssa toimitettava malli maksaa 1029 euroa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että kynän jättäminen pois pudottaa laitteen hintaa 110 euroa, mutta kynän voi hankkia erikseen 69,95 eurolla. Surface Pro 4:n m3-versiota myydään monissa paikoissa kynän kanssa 999 eurolla, mutta tuostakin hinnasta voi nuukailija säästää vielä reilun kympin, kun valitsee Microsoftin verkkokaupassa kynän ja ”no kynä” -koneen erikseen.

Tätä kirjoitettaessa ilman kynää myytävä Surface Pro 4 näyttäisi olevan tarjolla vain Microsoftin verkkokaupassa, mutta näyttää siltä, että ainakin joillekin jälleenmyyjille sitä on tulossa myyntiin tammikuun lopussa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Toimiiko Windows 4Gb rammilla?

  • Kairaaja

   Toimii vaikka kahdella. 4gigalla hyvin.

  • narsissi

   512 megatavua on kyllä nykyään liian vähän.

 2. akzuh

  Esim verkkokauppa comissa maksaa surface pro4 m3, 128gbja 4gb 799e ja sisältää kynän.

Tuoreimmat jutut