Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Odotettu päivitys toikin Nexus 6:een ongelman

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nexus 6 on Motorola-puhelin.

Nexus 6 on Motorola-puhelin.

Nexus 6 sai odottaa Android 7.1.1 -päivitystä muita Nexus-laitteita pidempään. Lopulta julkaistu päivitys näyttää myös tuoneen puhelimeen ikävän ongelman.

Nexus 6:n kaiutinpuheluihin on ilmestynyt ikävän kuuloinen kaiku päivityksessä. Googlen keskustelupalstoilla useat kymmenet käyttäjät valittavat jo ongelmasta, on muun muassa Android Police huomannut.

Harmillisinta ongelmassa on, että Nexus 6 -käyttäjälle itselleen kaiutinpuhelut kuulostavat moitteettomilta. Sen sijaan vastapuoli kuulee kaikua tai muuta häiritsevää ääntä, kuten vinkunaa.

Google on jo tiedostanut ongelman, joten korjaus lienee luvassa piakkoin.

Osa käyttäjistä on kokeillut päivittää takaisin 7.0-versioon, mikä onkin auttanut ongelman poistumiseen. Sen sijaan pelkästä puhelinsovelluksen päivittämisestä alaspäin vanhemmaksi versioksi ei ole ollut apua, joten ongelma näyttää liittyvän itse käyttöjärjestelmäpäivityksen toimintaan.

Nexus 6:n Android 7.1.1 -päivitys viivästyi myös muihin nähden alun perin, koska siitä löytyi bugi joka piti korjata ennen julkaisua. Lisäksi Nexus 6 on kärsinyt aiemmin muun muassa yhteysongelmista mobiiliverkkojen kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Mitä jos kyseessä olisikin ollut Apple, kommenttiosio täyttyisi ivallisista kommenteista!. 🙄

Tuoreimmat jutut